[Engelliler.Biz Organizasyonu] 28 Mayıs Pazar: Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası (İstanbul)
Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası finallerinin oynanacağı gün buluşalım...
İzleyenler bilirler, basketbol, tekerlekli sandalyede olunca inanılmaz zavkli. Geçen seneye kadar, "sandalyede basketbol mu olur!" diye düşünüyordum. Sonra izledim... ve gördüm ki inanılmaz zevkli. Spor adına görülmek istenen her şey fazlasıyla var...
Sonuç olarak Turnuva bahanesiyle buluşmaya var mısınız? Hem takımlara destek oluruz, hem de görüşmüş...
Not: Eğer "değecek" sayıya ulaşılırsa, Kadıköy-Mecidiyeköy'den servis ayarlayabiliriz. Bu tür bir talebi olan arkadaşlar lütfen bunu belirtsin.
[size=6]Katılımcılar:[/size]
1- OturanBoğa +2 kişi (servis istemiyor)
3- Menekşe +1 kişi (servis istemiyor)
5- inzibat
6- M.ESRA ERUSTA
7- sule (servis istiyor)
8- Nafiye
9- YARGIC
10- ATLANTİS MEDİKAL
11- sevinc
12- Pozitif+ +1 kişi
14- serkanerol
15- Cellmaam
16- AYKAN
17- salim52
18- ILYASK +1 kişi
20-
Not: Geçen sene uluslararası turnuva vardı (3. ULUSLARARASI DR. TRAWİNSKİ TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TURNUVASI), bu sene ise ulusal. Her sene dönüşümlü olarak düzenleniyormuş...
Organizasyonun Tanımı: TESYEV 2. SİNAN ERDEM ULUSAL TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TURNUVASI
Organizasyonun sahibi: TESYEV & Bedensel Engelliler Spor Federasyonu
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): OturanBoğa
Organizasyon Tarihi: 28 Mayıs 2006 Pazar
Organizasyon saati: 11:00 - 16:00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: Ahmet Cömert Spor Salonu: Olimpiyat Evi Yanı Ataköy 4. Kısım Sonu - Ataköy / İSTANBUL
Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası finallerinin oynanacağı gün buluşalım...
İzleyenler bilirler, basketbol, tekerlekli sandalyede olunca inanılmaz zavkli. Geçen seneye kadar, "sandalyede basketbol mu olur!" diye düşünüyordum. Sonra izledim... ve gördüm ki inanılmaz zevkli. Spor adına görülmek istenen her şey fazlasıyla var...
Sonuç olarak Turnuva bahanesiyle buluşmaya var mısınız? Hem takımlara destek oluruz, hem de görüşmüş...
Not: Eğer "değecek" sayıya ulaşılırsa, Kadıköy-Mecidiyeköy'den servis ayarlayabiliriz. Bu tür bir talebi olan arkadaşlar lütfen bunu belirtsin.
[size=6]Katılımcılar:[/size]
1- OturanBoğa +2 kişi (servis istemiyor)
3- Menekşe +1 kişi (servis istemiyor)
5- inzibat
6- M.ESRA ERUSTA
7- sule (servis istiyor)
8- Nafiye
9- YARGIC
10- ATLANTİS MEDİKAL
11- sevinc
12- Pozitif+ +1 kişi
14- serkanerol
15- Cellmaam
16- AYKAN
17- salim52
18- ILYASK +1 kişi
20-
Not: Geçen sene uluslararası turnuva vardı (3. ULUSLARARASI DR. TRAWİNSKİ TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TURNUVASI), bu sene ise ulusal. Her sene dönüşümlü olarak düzenleniyormuş...
Organizasyonun Tanımı: TESYEV 2. SİNAN ERDEM ULUSAL TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TURNUVASI
Organizasyonun sahibi: TESYEV & Bedensel Engelliler Spor Federasyonu
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): OturanBoğa
Organizasyon Tarihi: 28 Mayıs 2006 Pazar
Organizasyon saati: 11:00 - 16:00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: Ahmet Cömert Spor Salonu: Olimpiyat Evi Yanı Ataköy 4. Kısım Sonu - Ataköy / İSTANBUL
[size=7]TESYEV 2. SİNAN ERDEM ULUSAL TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TURNUVASI[/size]
[size=4]DAVETİYE:
TURNUVA PROGRAMI
- 24 Temmuz 2003 Tarihinde kaybettiğimiz spor adamı Sinan Erdem anısına düzenleyeceğimiz TESYEV 2. Sinan Erdem Ulusal Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvasını onurlandırmanız dileğiyle …
TESYEV (A. YAVUZ KOCAÖMER )
BED.ENG. SPOR.FED (DEMİRHAN ŞEREFHAN)
Turnuvaya katılacak Tekerlekli Sandalye Basketbol takımları: Galatasaray, Kardemir Karabük, Adana, Siverek, Van, Trabzon Sancak, Osmaniye 80. Yıl ve İstanbul Engelli Yıldızlar spor kulüpleri takımları mücadele edecek
Turnuvanın gerçekleşeceği adres: Ahmet Cömert Spor Salonu, Olimpiyat Evi Yanı Ataköy 4. Kısım Sonu - Ataköy / İSTANBUL
Turnuva Programı
25. 05.2006 PERŞEMBE
12.00 -13.30 1. MAÇ
13.30 -15.00 2. MAÇ
15.00-16.30 3. MAÇ
16.30-18.00 4. MAÇ
26.05.2006 CUMA
10.30-12.00 1. MAÇ
12.00-13.30 2. MAÇ
13.30-15.00 3. MAÇ
15.00-16.30 4. MAÇ
27.05.2006 CUMARTESİ
10.30-12.00 1. MAÇ
12.00-13.30 2. MAÇ
13.30-15.00 3. MAÇ
15.00-16.30 4. MAÇ
28.05.2006 PAZAR
12.00-13.30 B Kategorisi final maçı
14.00-15.30 A Kategorisi final maçı
15.30 Ödül Töreni
[/size]
- HABER BÜLTENİ
24 Temmuz 2003 tarihinde yitirdiğimiz spor adamı Sinan Erdem’i unutmadılar, anısını yaşatıyorlar…
Engellilerin vefası
Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı ile Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, TMOK eski başkanı anısına ilki önceki yıl düzenlenen ulusal tekerlekli sandalye basketbol turnuvasının ikincisini 25-28 Mayıs 2006 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştiriyor.
‘Vefa’, günümüzde kimileri için sadece İstanbul’da bir semt adı olmaktan öte anlam taşımıyor olsa da, kimileri için öyle değil elbet.
Türk sporuna uzun yıllar sporcu ve yönetici olarak üstün hizmetler veren spor adamı Sinan Erdem ölümünün üçüncü yıldönümü yaklaşırken bazılarınca belki çoktan unutulmuş olsa da, o engelliler spor camiası için her zaman var olacak.
Çünkü o engelli sporcuların kalbinde yaşıyor…
Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ile Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun (BESF) ‘Sinan Erdem’ anısına ilkini 2004 yılında düzenledikleri ve iki yılda bir tekrarlama kararı aldıkları ulusal tekerlekli sandalye basketbol turnuvasının ikincisi önümüzdeki günlerde İstanbul’da yapılacak.
Bu yıl geleneksel hale dönüşecek olan turnuvaya doğudan batıya Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden sekiz takım katılıyor. 25-28 Mayıs 2006 tarihleri arasında Ahmet Cömert Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek turnuvada; Galatasaray, Kardemir Karabük, Adana, Siverek, Van, Trabzon Sancak, Osmaniye 80. Yıl ve İstanbul Engelli Yıldızlar spor kulüpleri takımları mücadele edecek.
Organizasyona; Spor Toto, iddaa, kwv, Henkel, NTV,sodium, Speedy, Kristal Cola ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi sponsorluk yapıyor.