Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 25 Mayıs Pazar günü Tekerlekli San. Basketbol Turnuvasında buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OturanBoğa

Yönetici
Konular
674
Reaksiyonlar
659
[Engelliler.Biz Organizasyonu] 25 Mayıs Pazar günü Tekerlekli San. Basketbol Turnuvasında buluşalım

3. ULUSAL SİNAN ERDEM TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TURNUVASI'na

A Kategorisinde; Galatasaray, Beşiktaş, İstanbul Engelli Yıldızlar, İzmir Büyükşehir Belediye tekerlekli sandalye basketbol takımları
B Kategorisinde; Eskişehir Engelliler, Karşıyaka Engelliler, Niğde Bedensel Engelliler, Dörtyol Engelliler, Batman Engelliler tekerlekli sandalye basketbol takımları katılacaktır

ac7.jpg

Organizasyonun Tanımı: 3. ULUSAL SİNAN ERDEM TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TURNUVASI
Organizasyonun sahibi: TESYEV & Bedensel Engelliler Spor Federasyonu
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): OturanBoğa
Organizasyon Tarihi: 25 Mayıs 2008 Pazar
Organizasyon saati: 11:00 - 16:00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: Ahmet Cömert Spor Salonu: Olimpiyat Evi Yanı Ataköy 4. Kısım Sonu - Ataköy / İSTANBUL
Diğer Bilgiler: 22 Mayıs Perşembe günü başlayacak turnuvanının finalleri 25 Mayıs Pazar günü yapılacak. Bizler de bu müsabakaları izleyeceğiz...

KATILIMCILAR

OturanBoğa + 2 kişi
Nafiye
Cigdemy +1 kişi
KRAL
Büyücü
Denizkızı_26
Andante
karanlıklar prensi
leydii % 2 kişi

Yok, katılmamak gibi bişey sözkonusu değil. Ben çok zor çıkabiliyorum dışarı ve zamanım da olamıyor çoğu zaman. Tek sebep bu.
Diğer yöneticiler ise zaten benimle ilgili olamaz :) Yani öyle hep beraber hareket etmek gibi bir durum yok.

Bir de, bu bir organizasyon sayılmaz aslında. Tekerlekli sandalye basketbolunu seviyorum ve spor salonu evime yakın. Böyle olunca, hem tekerlekli sandalye basketboluna katkı için hem de bu vesileyle arkadaşlarla muhabbet etmek için her sene gidiyorum... :)

arkadaslar turnuvaya hepinizii beklıyoruz. bızler hatay'dan katılaacagız inş. bızlere destek olursanız çok mutlu olurum :)

Eskişehir takımının yöneticisi olarak bende takımla birlikte orada olacağım.

DENİZ KIZI SİZLERE AYRICA TAKIMA BAŞARILAR DİLERİM

slm bulent kardeş inzibat ve bende gelebilirim arac ayarlaya bilirsek tabi kesın bişey diyemıyoruminsallah da gelırız şimdilik yazma bizi ben yazacam gene sonra

Tekerlekli Sandalye Basketbolunu seven kişiler az demek ki :)

KARACOCUK OTURANBOGANIN ADI UZERİNDE YAHU.. ADAM OTURUYOR NE GUSEL AKILLI USLU NE İSİ VAR ÖLE DIŞARDA SOKAKLARDA.:))) KARİZMASİNİ CİZDİRCEN SENDE ZORLA HEE:)))
OTURANBOGA SİZ UYMAYIN BU KARA COCUGA GUSEL GUSEL OTURUN YERİNİSDE:))))
SEVGİLERİMLE......

Yahu bülentcim,

Buranın neresi olduğunu kısaca anlatsana , anadolu yakasında oturan ben için orası bilinmeyen bir ülke.

Ataköy de neresiiiiiii?

Aksilik olmazsa ben geleceğim de

ben de eski bir basketbolcu olarak gelmeyi çok isterdim ama iskenderundayım bakalım bilek güreşi müsabakaları o tarihe denk gelirse gelmek isterim ama arabamla gelemem sanırım 1000 km. yol var

Oooo süper :)

Ahmet Cömert Spor Salonu'na ulaşım krokisi için buraya tıklayın
Krokide sol yanda görünen "A" işaretli yer, salon :)
Salonun hemen üstündeki E-5 yolu, Boğaz Köprüsü-Mecidiyeköy-Haliç-Çevizlibağ-Merter-İncirli-Şirinevler-Avcılar istikametine giden yoldur. Spor salonu, İncirli'den sonra, Ataköy kavşağından girip, E-5'in üstünden geçip, Ataköy'e giden yol üstünde. Ataköy yoluna girin, 300 m sonra önünüze çıkan ilk kavşaktan/ışıklardan U dönüşü yaparak gerisin geri dönün. Döndükten 50 m sonra sağda göreceksiniz :)
Mecidiyeköy'den Avcılar otobüsüne binilip, İncirli durağında inilip, taksi ile 3 dakkada varılabilir.
Konumu o kadar cins bir yerdir ki, yürüyerek varılması oldukça zordur.

Ya da Deniz otobüsü ile Bakırköy'e gelin, İskeleden çıkın, köprüden yolun karşısına geçin, atlayın bir taksiye, 5-6 dakkada (10-15 YTL'ye) salonun önüne varın :)
Not: Krokide, alttaki turuncu yolda (Sahil yoludur orası), "Kennedy caddesi" yazan yerdir İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi Bakırköy İskelesi'nin olduğu yer.

Not: Kral, daha detaylı bir kroki ayarladım, o yüzden senin krokiyi sildim :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HEYTT BE ADAMA BAK NE GÜZEL ANLATMIŞ ....
AMA BEN GELEMEM KAYBOLURUM :lol: :lol: :lol:

Hımmmmmmm.... anladım,

Beni de listeye ekle o zaman Bülent, geliyorum :)

kadıköyden nasıl gelebilrim bilgi verirmsiniz??

ben de gelmek isterdim ama gelemiyorum hastayım ama gelmesemde gönlüm sizin yanınızdayım şimdi başarılar dilerim :))

Yeri bulmak konusunda şuradaki mesajımda yazdıklarım yararlı olur: www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?p=401658#401658

Kadıköy'den gelmenin en kolay yolu, deniz otobüsü ile Bakırköy yapmak, oradan 10-15 YTL verip taksiyle gelmek. Ya da Kadıköy-Mecidiyeköy sonra Mecidiyeköy-Avcılar otobüsüne binip, İncirli'de (E-5 üstünde) inip, oradan taksiye binmek ve 5-6 YTL'ye salonun önüne gelmek de mümkün.

Not: Gelecekleri kesinleşenler bunu belirtirse isim listesine eklerim...

Bülent bey bizide eklermisiniz listeye?2 arkadaşımla birlikte geliyoruz..

Evet süperdi ne de olsa GALATASARAY işte .....
Bu sene çok sevdiğim kız arkadaşımla geldim ilk kez seyrediyordu
Hayranlık ve şaşkınlık arasında gidip geldi hepp ama çok beğendi
Ve sonuna doğru Seçkin Hoca da katıldı bizlere
Bülentçim yeni imajında harika ee serde yakışıklılık olunca .......

Evet Kral resimleri bizde bekliyoruz haberin olaa yalnız değilsin büyücü hehe

Final maçına yetişebildik, çok keyifliydiii : )

Karl
Beni mi çıkaramadın ordamıydın senn bende görmedim seni sorun yok

kesinlikle çok keyifliydi,birlikte geldigim arkadaşlarım bana defalarca teşekkür ettiler..o gün uzaktan gördügüm(malum çok kalabalıktı aşagılara inerken zoorlanırdım)merhaba demeye fırsat bulamadıgım Bülent beye bizleri haberdar ettigi için çok teşekkürler..

can dostlar herkese slm candan bende engelli spor hakında bazı bildiklerimi sizlerle paylaşmak isterim engelli spor 1999.larda.değerli Yavuz ağa beyim dediğim zat tarıfından Ülkemizde çok önemli ve çok özverili bir şekilde bu güne gelmiştir bu önemli gelişmenin ağa bey dediğim A.Yavuzkocaömer ve ailesi çok yakın dostlarıyla eng.spor'u bugün artık Güzel ÜLKEMİZDE artık turnuvalar ve güzel anlamlı önemli işler olduğunu sizle paylaşmak ta yarar olduğunu sizinle bu paylaşımımda ortak olacağınızdan eminim ben TESYEV.Kurduğu dönemde bende Diyarbakır Eng Spor Kulübü Der Başkanlığını yürütüyordum ve Yavuz Ağa bey Göney doğu eng spor kulüplerine çok önem verirdi herzam kendi cebinden yeni yeni oluşan engelli spor kulüplerine her türlü yardımı yaparıdı evet sevgili eng. arkdaşlar bugün Eyer eng spor kulüpleri sayısı artık 60.eng.spor kulüp olmuşsa bunda Yavuz ağa bey en etken ve önemli rolu olmuştur.Sn.TESYEV.Bşk.A.Yavuz kocaömer ailesine kiymetli babası cahit babaya ve TESYEV ailesine Sn genel Müderisi berrin hanfendi ye ve siz eng kardeşlerime dostlarıma ailelerinize en derin sevgi ve saygılarımla

A:L:M:A:N:İ:

bu tür turnuvalar eng adına önemli mesajlar içeriyor ve Biz Güney dugu Eng Spor Kulüplerinide Yavuz ağa bey her yıl davet eder en güzel hotellerde ağırlardı bizleri tüm masralrda Yavuz ağa bey hep o tarihlerde kendi hesabından ödediğni ben şahsen çok iyi bilirim
biz eng Yavuz ağabeyle bir aileydik

3.ci.sinan erden ulusal tekerlekli basketbol turnuvası ülkemiz için önemli eng kardeşlerim yavuz ağa bey bunu birde ulasal buyuta taşımış ellerin ve yöreğin dert görmesin yavuz ağabey yavuz başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt