Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 19-20-21 Mayıs: İzmir'de üç günlük enfes tatil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oya Tekin

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar uzun zamandan beri İzmir'de bir toplantı istenmekteydi. Önce sadece İzmir'li üyeler arasında yapalım diye düşünmüştük. Ama yoğun istek ve geçen yılki gezimizin tadı damaklarda kalmış olsa gerek bu yılda konaklamalı bir İzmir gezisi düzenlememiz istendi. Ve bizlerde buradan yola çıkarak sizler için 19 Mayıs'ı da fırsat bilerek küçük bir tatil hazırladık.İki günlük konaklama ücreti (bunun içinde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği vardır), tekne turu çeşme eşek adası ve koylar gezilecek içinde öğlen yemeği vardır ve üç gün boyunca bizi gezdirecek olan bir otobüsümüz olacak. Aldığım iki günlük fiyat 125 YTL'dir.
Katılmak isteyen arkadaşlar geleceklerini belirtsinler lütfen.

[size=7]AQUA CENTER - KUŞADASI[/size]

01k.jpg
02k.jpg
05k.jpg

07k.jpg
08k.jpg
09k.jpg

Organizasyonun Tanımı: 19-20-21 Mayıs: İzmir'de üç günlük enfes tatil...
Organizasyonun sahibi: Engelliler.Biz
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): Oya Tekin& CinCin
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti:125 YTL
Organizasyon Tarihi:19-20-21 Mayıs
Organizasyon saati: Sabah:08:00 İzmir'e giriş_Saat:21:00 dönüş
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: aqua center kuşadası

[size=7]GEZİ PROGRAMIMIZ[/size]

[size=6]1.Gün [/size]
[size=6]19.05.2006 Cuma Gününün Programı[/size]

Sabah: Otobüsle gelecekler saat 8 İzmir’e giriş yapmalılar. Hava yolu ile gelecek arkadaşlarda saat 9 giriş yapacak şekilde biletlerini alsınlar. (Lütfen biletlerinizi bu şekilde alın arkadaşlar.)

Saat: 10:00’da İncir altı mevkinde İzmir’li arkadaşlarında katılımları ile sabah kahvaltısı ve sohbet.

Saat:13.30 gibi İzmir’den hareket.
Yolda Selçuk Ulusoy Dinlenme Tesislerinde küçük bir çay molası.
Ve otele giriş. Akşam 20:00'de yemek saatine kadar serbest.( Deniz kum havuz disko uyumak sizlere kalmıştır.)
Yemek sonrası otelde ful eğlence.

[size=6]2.Gün [/size]
[size=6]20.05.2006 Cumartesi Gününün Programı[/size]

Saat: 08:00’den 09:30’ kadar kahvaltı

Saat:10:00’da otelden çıkış

Saat:10:00 ile 16:00 arası tekne turu

Saat:16:00 -18:00 arası Kuşadası şehir turu ve otele dönüş

Saat: 20:00 akşam yemeği

Yemek sonrası Türkü Cafede eğlence
Not İzmir’den yada kuş adasından tekne turuna katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla bildirsinler. ( Onlar için ayrı bir fiyat çıkarılacaktır. Hafta içi bu fiyatıda ayrıca ekleyeceğim)

[size=6]3.Gün [/size]
[size=6]21.05.2006 Pazar Gününün Programı[/size]

Sabah kahvaltısından sonra otelden ayrılacağız.
Efes, Meryem ana ve tarihi yerlerde bir kültür gezimiz olacak. Gümüldür üzeri dönüş yaparak Özdere sahillerinde bir öğlen yemeği yiyeceğiz.(Bunu sponsone etmeye çalışıyorum ya ücret içinde olacak yada herkes tercihine göre yediğini ödenecek şu an bunda netlik yok ama ücrete
dahil etmeye uğraşıyorum. Netleşince yazacağım zaten hafta içinde.)

Ve Dönüş: Herkes dönüşlerini saat 21:00’e göre ayarlasanın arkadaşlar hava yolu ile gidecek olan arkadaşlar için 21:00 kara yolu ile gidecek olan arkadaşlar için 22:00 dönüş.

[size=6]Ücrete Dahil Olanlar ve Olmayanların Listesi:[/size]
19.05.2006 Cuma günü İzmir’de sabah yenecek kahvaltı ücrete dahil değildir orada yiyeceğimiz şeylere göre serbest bırakılmıştır.

19.05.2006 Cuma günü Selçuk Ulusoy dinlenme tesislerinde yapılacak harcamada ücrete tabi değildir. ( Çaylar benden olabilir.:)

Otel konaklama, sabah kahvaltısı(açık büfe), akşam yemeği( açık büfe), tekne turu öğlen yemeği içinde olacak tekne turunun ve üç günlük ulaşımımızı sağlayacak araç ücrete tabidir.

Yani kişi başı ödeyeceğimiz 125 YTL sadece otel konaklama, sabah ve akşam yemeğini , tekne turu ve tekendeki öğlen yemeğini ve üç günlük ulaşımımızı içine almaktadır.
Şimdi arkadaşlar en geç 5 Mayısa kadar adınızı yazdırıp 12 Mayıs Cuma akşamına kadarda aşağıdaki hesaba 125 YTL yi yatırmanız gerekiyor.

Hesap No:İş Bankası İzmir Üçyol şubesi
Şube: 3426
Hesap Numarası: 0644862

Not: Para yatıran arkadaşlarımız mutlaka isimlerini belirtsinler yatırırken.
Not: Tekne turunda dolaşacağımız koylar ve teknenin resminide ayrıca ekleyeceğim.

Herkese iyi eğlenceler.

Katılımcılar:

1- Oya Tekin (İzmir)
2- CinCin+1 (İstanbul)
4- Cemmm+2 (İzmir sadece kahvaltı)
7- Menekşe (İstanbul)
8- yildizbey78 (İzmir)
9- burakgümüş (Ankara)
10- acanso (İstanbul)
11- CimCime (İstanbul)
12- IŞIK (Adana)
13- sonmez+1 (Bursa)
15- fgrsu+2 (Antalya)
18- alperstein (İzmir)
19- ATLANTİS MEDİKAL (İstanbul)
20- piyango (Bursa)
21- çılgın1 (Bursa)
22- muzox5 (İzmir)
23- Semra Çetin (İzmir) (Sadece kahvaltı)
24- yağmur+1 (İzmir)
26- barefoot
27- BLACK&WHITE +1
29- GÜLSÜM30 (Sadece kahvaltı)
30- yaren66 (Sadece tekne turu)
31- urfalışair
32- HELLO
33-

Arkadaşlar reklam kokan yazı demeyin ama bu rakkama kuşadası çeşme değil,anca gümüldürde tatil yapılabilir inanın.
Zaten amaç beraber vakit geçirmek ve iyi anlaştığımız üyelerle tanışıp reeldede arkadaş olmak.
Geziye katılamayacak izmirli evsahibi arkadaşlar mutlaka karşılamada hazır olalım arkadaşlarımızı,hep beraber aynalı sohbetli şamata bi kahvaltı yapar kaynaşırız.

MERHABALAR

ARKADAŞLAR ÇEŞME GEZİSİNE BENDE KATILIYORUM SİZLERLE TANIŞMAK VE 3 GÜNLÜK TATİL ÇOK İYİ GELECEK
İNŞALLAH İYİ GEÇER...

Benide götürün :(:(:(:(:( Hani Semimo aşkındım senin:) Benide Götür :)

esra hanım hep bu organızeler sızın ızın gununuze denk gelıyor tesadüf
galıba
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

eklenmişşsin he espiri yapıyolar yaaaaa:)

O artı bir Karaboğa değil şirine. Semih'in yeni aşkı. :wink: Semih çocuğa umut verme bak yıkılacak sonra. :D

Oyacım ben ve minerva da gelmek isteyenlerdeniz. Ama senden malum konu hakkında bilgi almadan birşey söylemek istemem.

Çeşme ve Kuşadası... :roll:

İkisini de görmedim ve ikisi de görmeyi çok istediğim yerler..........

:):)

Tamam Dilekçim en kısa zamanda detayları yazdığımda netleştirsiniz. Konuştuğumuz gibi. Bu arada anladığım kadarı ile Çeşme yada Kuşadası fark etmiyor galiba arkadaşlar bize bırakıyorsunuz anlaşılan. :wink: O halde hafta sonu gidip her iki denizinde sıcaklığını test edeyim sizin için. :wink: Hangisi sıcaksa oraya gideriz. :D

Denizin sıcaklığına gerek yok senin ve yüreğinin sıcaklığı yeter can gardaş

:) :) :) :) :) :p :p ıyıce resımlere bakın hanımlar?
belki böyle avunursunuz :p :p :p :p :p :p :p :p :p :lol: :lol: :lol: :lol:

isabet olmuş oyacım. deniz sıcaklıkları ve deniz sahili kum mu çakıl taşı mı -ki burada yürümek zor olur bizim için- önemli.........

:):):)

Oh oh valla içim gitmedi değil arkadaşlar.
ben gelemiyorum malesef :(
bol bol eğlenin ve stres atın resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

BELKİ GELEBİLİRİM
BELKİ GELEMEM

İZMİRE GELMEYİ COK İSTİYORUM :cry:

dilemma' Alıntı:
isabet olmuş oyacım. deniz sıcaklıkları ve deniz sahili kum mu çakıl taşı mı -ki burada yürümek zor olur bizim için- önemli.........
:):):)

:lol: hatta ve hatta :lol:

Oyacığım o tarihte deniz sıcaklığının raporunu meteorolojiden al buradan yayınla
Kışadasında girilecekse hangi koyun neresinde girilecek denize sahilin resmini yayınla
Hatta deniz derinliğini bile isteriz.
Yüzerken ileri doğru baktığımızda manzara nedir? geri doğru baktığımızda manzara nedir?
Denize gireceğimiz yerin sahili çakılsa; çakıl büyüklükleri ve ağırlıkları nedir? (Gram cinsinden)
Otelde banyo ıslak zeminde kaygan mı değil mi? (malum koltuk değneği ile yürüyen arkadaşlar var)
Özellikle kalınacak odada tablolar var mı?

------------------------------------------------------------------------
Bu tür soruları devam ettirebilirsiniz arkadaşlar.
ama şimdi bi laf geliyor dilimin ucuna demiyecem ama

O kadar da değil arkadaşlarr
lütfen...

:evil: :evil: :evil: IŞIK DİLEĞ'İN SORDUĞU SORUDA DALGA GEÇİLECEK BİR ŞEY GÖREMİYORUM,ELBETTE GİDİLECEK YERİN BİZLER İÇİN UYGUN BİR YER OLUP OLMADIĞI KONUSUNDA SORULARIMIZ OLACAK..

Senin kadar sağlıklı olmayı çok isterdim ışık...Ama değilim...

Arkadaşlar biliyorsunuz ki ben de Cincin'de bu konuda çok çok hassasız. Daha önce yaptığımız tüm organizasyonlarımızda ilk önceliğimiz bu olmuştur. Bunda kimsenin itirazı yoktur sanıyorum. Bu konuda ne kadar titiz olduğumuzu hepinizin bildiğini sanıyorum. Bunun için içiniz ferah olsun. Tüm ayrıntıları gözden geçiyoruz. Hatırlarsanız Antalya organizasyonunu özel olarak mecburiyetimiz olmadığı halde oraya gidip tek tek otelleri incelemiştik. Bu yüzden burada böyle bir tartışmaya girmeye gerek yok. Biz gereken önemi fazlasıyla göstermekteyiz. Oraya gelen insanların tek tek ayrılırken mutlu ayrılması bizim için ilk ilkedir. Burada Dileğin serzenişini çok yadırgamadım Işık derneklerin düzenlediği organizasyonlardan sonra insanların bunları sorması bu endişelerinin olmasının haklı sebepleri var. Bu yüzden olaya bu açıdan bakıyorum. Ha senin yaptığın açıklamada pek tabiki doğal bir açıklama. Nedeni ise bizim organizasyonlara katılan birisin. Bu konudaki ciddiyetimizi biliyorsun. Doğal böyle düşünmem. Ama yeni katılan arkadaşların geçmişte başka Organizasyonlarda rahat etmemesi pek tabii böyle sorular sormasına nedendir. Onlarıda anlamak gerekir. Bu yüzden böyle bir tartışmaya gerek yok arkadaşlar. Bence onun yerine kendinizi bu tatile odaklayın. Parmaklar çalışsın artık. Kaçmaz bu fırsat. :wink:

onur öyle bir anlattı ki..."Çeşme" diyorum...

BİZ DE GEZİYE KATILMAK İSTİYORUZ

OYACIĞIM, ELİF VE BENİ DE LİSTEYE YAZARMISIN?
BİZ DE GEZİYE KATILMAK İSTİYORUZ... :)

merhabalar bende izmirdeyim ama maalesef gelme şansım yok. :( Walla bana kalsa çeşme derim bayılacaksınız oraya cillop gibi :D Çeşmenin deniz suyu kuşadasına oranla daha iyi... Katılacaklara ii eğlenceler donuşte bomba gibi olacaksınız :D

bende geliyorum

Oya Hanım benide listeye ekleyebilir misiniz... bende geliyorum

AHHH AHHH İZMİRİM GÜZEL İZMİRİM...

TAM DERİNDEN VURDUNUZ NE DİYEM BEN SİZE:( KEŞKE BEN DE SİZLERİN YANIN DA OLABİLSEYDİM:( AMA BU İMKANSIZ NE YAZIKKİ :cry:

YİNE DE KALBİM SİZLERLE OLACAK :wink:

Oyacığım benide yazmanı rica ediyorum
Bende gelmeye karar verdim

ama
benim denize gireceğim yerin kumu altından olsun
yürüyemem yoksa :lol:

(dilemma şaka bu alınma)

BEN ADA'YI TERCİH EDERİM
ÇEŞMEYİ SEVMEDİM VANASI BOZULMUŞ
:lol:

Arkadaşlar İstanbul, Ankara yada vs. yerlerden katılacak olan tüm arkadaşlarımız gelecekleri ulaşım şeklini ve firmayı bana bildirecekler ben de kendilerini hava yolu ise hava alanından kara yolu ise otobüs terminalinden alacağım. Bence her ilden gelirken toplu hareket ederseniz sizler içinde eğlenceli bir seyahat olur düşüncesindeyim Ayrıca katılacak olan arkadaşlara telefon numaramı verip kendilerininde telefonunu alacağım. Bu konuda endişeniz olmasın. Tüm detayları hafta içi zaten burada bulmuş olacaksınız.. Şu an Çeşme mi , Kuşadası mı? Bunda karar kılalım istedim. Bu yüzden yayınladım. En kısa zamanda otelimizin resmi ve diğer detayları yayınlacağım. Hadi bakalım parmaklar çalışsın. Bu kadar mı katılım. Kaçırmayalım bu fırsatı. :cry:

MERAK ETME

IŞIK MERAK ETME BOĞULURSAN BEN SENİ KURTARIRIM :) SEN RAHAT OL:D

Arkadaşlar bende aranıza katılıp sizlerle tanışmak isterdim ama çok zamansız oldu
Umuyorum güzelbir tatil olacak.Hepinize şimdiden iyi tatiller.
ZATEN ŞANS OLASAYDI BENDE ...................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt