Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler Bakanlığı kurulacakmış. Düşünceleriniz nedir?

Umutlanmayın hiçbir şey olmaz bu bakanlıktan kendileri değil mi engelli yasasını değiştiren vatandaşı mağdur eden bunlar

önce engellılerden aldıkları hakları gerı versınler . Arac bıle alamıyor artık engelllıler

Engelli bakan mı olur diye kapatırlar arkadaşlar bu ülkede tahammüller kalmadı :)

Engellilerin haklarına el koyanların,ne hissettiklerimizi bilmeyip küçük görenlerin yardım olarak verdikleri 5 kuruşa göz dikenlerin hepsini Allah a havale ediyorum.İnsallah yasattiklarini yaşamadan ölmezler.Herkes birer engelli adayı bizim ne çektiğimizi anlamalari için bu durumu yaşarlar.

Bakanlık teklifi veren milletvekilini dinledim geçen gün. 2005 de engelliler ile kanun çıkarıldığını, ulaşım vb nedenlerden dolayı kolaylıklar sunulması adına 7 yıl süre verildiğini. 2012 yılında değişen bir halt olmadığı için bir kere daha uzatıldığını, sonra yine uzatıldığını velhasıl 2025 yılına gelindiğinde hala uygulamaya geçmediğini bu yüzden kurulması gerektiğini belirtiyor. Bazı şeyler maalesef şaka gibi bizde. Benim oturduğum yerde yeni kaldırım döşendi. Eski kaldırımlarda görme engelliler ve tekerlekli sandalye kullananlar için rampa vs vardı. Şimdi onlarda olmadığı gibi dikilen aydınlatma direkleri de işlerini zorlaştırmak adına yerleştirilmiş gibi.

Üst Alt