Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye satışta araçtaki özel donanım kime kalır?

kunta

Aktif Üye
Konular
157
Reaksiyonlar
3
arkadaşlar merhaba
engeliden engellye araç satılırken araçtaki ozel tertibat ilemi satılır yoksa aracı satan kişi ozel tertibatını söker yeni alicak kişi tekrar proje çizdirir tekrar ozel tertibat yaptırır daha sonramı alım satım olur bu konuda acil yardımınıza ihtiyacım var saygılar sevgiler

anlasmana baglı olarak değişir ben tertıbatı aldım öyle sattım mesela bu alıcı ve satıcı arasında kı anlasmaya göre değişir..

anlaşmaya bağlıdır. ben aracımı satacağım tertibatını sökmeyi düşünmüyorum. 1500 lira değerinde olmasına rağmen

Eğer alıcı da aynı donanımı kullanıyorsa, donanım araçta kalmak zorunda. Zorunda, çünkü donanımı çıkartmak demek, tescil işlemini felan değiştirmek demek. Zor iş...

tamam arkadaşlar anlaşmaya baglı ama anlaşmak için tertibat kimin hakkı bunu öğrenmemiz gerekiyor yani tertibat satıcnın hakkımı alıcının hakkımı ona göre fiyat o kişide kalıcak

satıcı el tertibatı alıcı ayak tertibatı gerekir eski tertibatı sökmeden alıcı kullanabilirmi satıcı el tertibatı ile kullandıgı için alıcıda ayak tertibatı gerektigi için eski tertibatı ile kalırsa araç alım satımda bir sorun çıkarmı..

YANİ ALICI SATICI FARKLI donanım kullanıyorsa ama yinede tertibatı değiştirmeden alım satım yapılabiliyormu

Üst Alt