Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye farklı donanımlı araç alımı..?

NURETTİN17

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
MERHABALAR 2. EL engelli aracı almak istiyorum sahibinden.com da bir araç buldum ama araçta olan tertibat benim kullanmam gerekenden farklı bu aracı alıp benim kullanabileceğim tertibatı taktırabilirmiyim? ehliyetimde 10.02 otomatik ve elden gaz ve fren sistemi yazıyor bu tertibat ne kadara maal olur nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu konuda cevap verenlere şimdiden teşekkürler

taktırabilirsin. sayar engelli aparatları istanbulu öneririm. gerekeni yaparlar ve memnun kalırsın. proje değişikliği yeni proje aparat ruhsat değişikliği gibi masrafların var sanırım 2000 2500 civarı bir rakama hazır ol. gerçek rakam için sayar engelli aparatlarına ulaş internetten bulursun. kazasız günler dilerim. hayırlı olsun.

teşekkür ederim.ama ben çanakkale merkezdeyim araç çorumda tertibat istanbul da aracı çorumda istanbula getiririken sorun olmaz mı

araç gitmiyor evraklar gidiyor merak etme her konuda bana yardımcı oldular sanada olurlar. bu konunun uzmanı onlar rahat ol işin ehlini buldun :)

Üst Alt