Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye araç alım satım işlemleri nelerdir?

black bishop

Aktif Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
26
Merhaba arkadaşlar 2015 yılında 5 yılı dolmamış engelli aracını kayseri nin develi ilçesinden satın aldım alırken plakasını değiştirmedim.

Bu aracı satmayı düşünüyorum engelliden engelliye ancak satış konusunda tereddütlerim var aracın satışını yaşadığım şehirden yapabilirmiyim?

Satış konusunda artık tüm yetkinin noterlerde olduğunu duydum engelliden engelliye satış işlemi nasıl oluyor bilgisi veya yakın zamanda satış yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi ?

siz kayseriden aldıysanız satarkende yaşadıgınız şehirden satabilirsiniz plakayı degiştirmedim derken hiç ustunuze almadınızmı arabayı

arabayı üzerime aldım sadece satış ensasında noter sordu plaka değiştirikcekmisin diye bende yok değiştirmeyeceğim dedim ..

anladım da, 5 yıl dolmadan 3. sahibine mi geçecek?

evet geçicek ti ancak khk ile çıkan yeni yasada engelliden engelliye araç satışı bildiğin çileye döndüğü için satmakdan vazgeçtim .. OturanBoğa

Üst Alt