Arkadaşlar merhaba suan kullanmakta olduğum bir aracım var aracımın süresi 2017/7 ayında bitiyor ben o zaman aracımı satıp ikinci el engelliden araç almak istiyorum. Güncel piyasada iyi araba alacak para olmadığından. Her neyse şimdi aklımda bir araç var seneye aracımı satarsam bu engelli arkadaşın aracını aldım diyelim. Hani olur da zor durumda kalırsak satmak istersem ne zaman satabilirim? Almayı düşündüğüm araç 2014 model.
1) Benim sıfır araç alma hakkım var
2) Aracı satacak arkadaş 2014 yılında aldığına göre 5 senesi var yenisini almak için yani 2019 yılı
3) Ben onun aracını alırsam bende 2019 kadar beklemek zorunda mıyım yoksa sıfır araç alma hakkım olduğundan istediğim zaman engelsiz bir şahsa satabilir miyim?
--Eğer aklımda olan gibiyse 2. el engelliden almayı düşünüyorum yoksa da ucuz sıfır bır araç
1) Benim sıfır araç alma hakkım var
2) Aracı satacak arkadaş 2014 yılında aldığına göre 5 senesi var yenisini almak için yani 2019 yılı
3) Ben onun aracını alırsam bende 2019 kadar beklemek zorunda mıyım yoksa sıfır araç alma hakkım olduğundan istediğim zaman engelsiz bir şahsa satabilir miyim?
--Eğer aklımda olan gibiyse 2. el engelliden almayı düşünüyorum yoksa da ucuz sıfır bır araç