Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde özel donanımlı aracımı ailem kullanabilir mi?

a.suat1982

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
4- Araçta özel donanım varsa ve/fakat bu özel donanım takılırken aracın orijinal/teknik donanımlarında hiçbir değişiklik yapılmamaışsa, yani özel donanım ilaveten takılmışsa, bu araç araç sahibinin eşi, üçüncü dereceye kadar kan ve sıhri hısımlarından bir sürücü veya noterce düzenlenmiş iş akdine bağlı olarak istihdam edilen bir sürücü tarafından da kullanılabilir.
Özel Tertibatlı Araçların Engelli Olmayan Kişilerce Kullanılmasıyla İlgili Teknik Muayene Raporu

:)

Benim özel tertibatlı otomobil-kamyonet- oto vitesli araç kullanabilir açıklamalı H sınıfı ehliyetim var. Şimdi benim eşim veya 3. dereceye kadar kan bağım olan biri araçımı kullanabilir mi

Ruhsatta kimlerin adı varsa onlar kullana bilir.

Ruhsat ta isim yok öyle bir şey söylemediler

Araçta özel donanım varsa ve/fakat bu özel donanım takılırken aracın orijinal/teknik donanımlarında hiçbir değişiklik yapılmamışsa, yani özel donanım ilaveten takılmışsa, ne demek direksiyon yanıına gaz fren tertibatı takılsa engelli dışında otoyu kardeşi kullanırmı

Üst Alt