Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunun dezavantajları var mıdır varsa nedir?

Arkadaşlar ruhsal engeli olanların teşhisi özel hastaneden alınan sağlık raporunda da otomatik mi çıkıyor? Sağlık raporunda psikozu gören işe almıyor. Var mıdır bunun bir çözümü? İş bulan arkadaşlar nasıl iş buldu başlık açmak yerine konu benzer buradan sorayım dedim.

Arkadaşlar psitiyatrik engelli rapor var ve işe girmek istiyorsanız abiniz kardeşiniz akrabanız arkadaşınız olursa girmeniz çok kolay olur saf akıl işi istiyorlar klasik ik

@aslı511, Ben konuda da yazdım bir süredir yoğun iş arayışı içindeyim şu an için pozitif bir şey yok. Raporu gören biz ararız diyor ve aramıyor. Denemeye devam ediyorum.

Vardır.
Bir şirket sahibiysen vede bir ortağın varsa bu rapor ortağının senin ortaklığını düşürmesine sebep olur . Nasıl olur seni raporlu gösterir yani elinde devlet onaylı belge var bu belgeye dayanarak seni ortaklıktan men eder . Özellikle sorumluluk almamda yani resmi bir belgede sorun olur mesela bir pide salonu açtın diyelim devlet seni o pide salonunu alınca engelli raporun varsa hele bide psikolojik bir hastalıktan dolayıysa sana iş çıkarır yani çok uğraşırsın . Bunu araştır mıştım .
Bir diğeri kredi çekmekteki zorluk . Psikolojik bir engelli oranı ve rapor varsa senin aklı selim olmadığın kanaati ihtimalinden baya başın ağrır ve bunu bide iş kurmakta kullanacaksan yani kredi çekip iş kurmayı hedefliyor San sana zorluk çıkaracaklar .
Bunları biliyorum
1 iş kurmakta ortaklıkta tabi resmi olarak ve bir işletme açmakta vede kredi çekmekte zorlukları vardır .

Üst Alt