Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumun süresi dolduğunda atamam yapılırsa sorun olur mu?

nemoberk

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 11 kasım 2015-11 kasım 2016 süreli %74 lük bir engelli raporum var. ve cuma günü süresi doluyor. yeni rapor için başvurdum ve 2 aralık 2016 günü kurula girmem söylendi. muhtelemen kuruldan ortalama 15 gün sonra yeni raporu almış olacağım. önceki raporla 2016 ekpss ye ve temmuz daki tercihlere katıldım.
şimdi benim sorum şu eğer ben yeni raporu almadan yani örneğin 7 aralık ta bir tercih yapılırsa ben buna katılabilir miyim?
ösym sitesindeki benim başvurumda raporumun herhangi bir geçerlilik süresi verilmemiş. yani ben 7 aralıkta bir tercih yapsam henüz geçerli bir raporum olmadığı halde tercih yapmış olacağım. örneğin tercih yaptım ve yerleştim bunu geçerli bir raporum olmadığı halde yapmış olacağım fakat mutemeler 2 yada 3 hafta sonra yeni raporumu almış olacağım.
yani ösym raporları karşılaştırdığında aradaki boşlukta tercih yaptığım için yerleşirsem herhangi bir iptal kararı verir mi?
bu süreli rapor olayı biraz ilginç bir olay hastanenin raporu başlama tarihini bir önceki raporum bitiş tarihinden sonraki gün yapmalı. fakat bu böyle olmuyor. sanırım bunun hakkında yönetmeliklerde boşluk olmalı ki kimse öyle bir durumda ne olacağını bilmiyor.
acaba bu konuda bilgisi olan var mıdır? bu forumda.

Aralık-Şubat ta 2 nci tercih olmaz. Nisan Mayıs gibi olur. Sen kafanı yorma Aralıkta raporunu al.

Tercih döneminde raporun olup olmaması sorun değil önemli olan atandiginizda raporunuzun olması

Üst Alt