Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporuma oran ekletebilir miyim, yoksa yeniden rapor mu almam gerekiyor?

Tazven

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 yıl önce stent hb ve akcigerden %44surekli engelli raporu aldım. şimdi dizilerindeki menisküs yirtiklari sıvı kaybı ve kireçlenme oluştu.bastonsuz zor yürüyorum.düşwbiliyorum.platin takılacak dendi.şu an takmak istemiyorum.

öğrenmek istediğim.

1.....eski raporuma dokunmadan sadece ortopediye giderek diğer branşlara gitmeden ekstradan ortopedi için rapor alabilirmiyim.

2....yaşım 65 .alacağım engel oranı %44ü eksi veya artı yönde nasi etkiler.

Tşķr ederim

Merhabalar,

Öncelikle geçmiş olsun , bu rapor herhangi bir devlet işlemleri ile ilgili olmadığı için gidebilirsiniz. Bireysel başvuru yapıp raporunuzu yenilemeyi istiyorsunuz çünkü.
Aynı durumu bende yaşadım, 2011 raporumu sadece e-devlette görünsün diye yenilemek zorunda kaldım.
Ortopedi ve fizik tedaviye istedim.
Sağlık kurulu beni bu iki bölüme yönlendirdi. Muayene oldum ve raporum %44 den %58 e Yükselmişti.
İşlemlerinizi aynı yani bir önceki raporu aldığınız hastanede yapın. Başvuru yapmadan yinede sorun tek ortopedi ye gitmek istiyorum sağlık sorunum sadece ortopedi diyin.

Üst Alt