Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporum var ama ameliyat oldum. Raporu ne zaman yenileyebilirim?

asenaserap

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
aranıza yeni katıldım ben 30-12-2015 tarihinde sipastik paraparazi ve yüksek tansiyondan %46 oranında rapor aldım başvuru yaptığımda ileri derece boyun fıtıkları ve bel fıtıklarım olduğunu belirttim ama fıtıklarla ilgilenmeden ve raporda da konusu hiç geçmeksizin raporumu verdiler .. bunun ardından boyun fıtığım için dr a gittiğimde tetkikler neticesinde acil ameliyat kararı ile hastaneye yattım ve 15 ocak 2016 da boyun fıtığı ameliyatı oldum boynuma 3 tane titanyum ve kemikleri ayırırken kırılmalar olduğu için 1 tane de protez takılmış . Şimdi bu ameliyattan sonra ben yeni rapor için 6 ay beklemelimiyim yoksa bir ameliyat geçirdiğim için yeniden başvurmalımıyım .. Bilgisi olup yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

Sağlık durumunuzda değişiklik olduğu gerekçesiyle beklemeksizin yeni rapora başvurabilirsiniz.

Çok tesekkur ederim birde rapor oranında ne kadar değişiklik olur bu konuda ve yine tüm polikliniklerde muayene olur muyum yoksa sadece sağlık durumundaki değişiklik ile alakalı doktora mi gönderirler bu konularda da varsa bilginiz paylaşır misiniz

Üst Alt