Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu kaç günde e-devlet’de çıkar?

Burak1234

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
19 gün oldu hala e devlette raporum cıkmadı 1 aya gel al dediler 1 ayı gecermi

aynen benim engelli raporum da e devlet de görünmüyor ne yapacaz ???

valla ben oranı kaç onu bile bilmiyorum ....

bu arada tüm raporlar süresiz süreli diye birşey yok kimsenin kafasını karıştırmayın....

doktorlar e-imzaları tamamlamamıştır gençler..

Engelli raporu ne zaman e devlete düşer.?

28 Eylül de heyete girdi babam bazyaka izmir hastanesinde 20 gün oldu ama hala çıkmadı rapor. Hastaneye gidip sorduğumda bakanligin sitesinde problem olduğunu ve raporlari işleyemediklirini söylediler acaba aynı durumu yasiyan varmidir aranizda yoksa sadece bize özelmi...ilk raporda 9 günde çıkmıştı, bu itiraz raporu acaba ondan kaynalimidir böyle uzun sürmesi ?

benim süreç bugün bitti.bakalım kaç güne çıkacak burdan editlerim

''20 eylül''de evrak işleri basladi 3 4 gune bitirdim''23 ekim''de heyet karşisina çiktim hala çikacak raporum
e nabiz a neredeyse saat başi bakıyorum. Ariyorum 170 i sgk merkez kurula da gittim. hala bi netlik kazanmiş değil...
ayDÜNYAvazo

En fazla 1 hafta gibi bir sürede e-devlet'e düşer. Daha uzun sürdüyse hastane ile görüşün.

Elindeki mevcut raporların işletilmesini isteyenlerin aslı veya fotokopisi ile hastaneye başvurmaları gerekiyor. Raporun aslı elinizde olduğunda hemen işlenir. Fotokopisi için arşivden raporun aslına bakılır.

27 aralikta heyete girdim. 30 aralikta e devlete dustu rapor

edevlette hangi menüden bakıyorsunuz ben arama kısmına rapor yazıyorum enabıza yönlendiriyor orada da rapor gözükmüyor

e-İmzalı Erişkinler için Engellilik Sağlık Kurulu Raporları Sorgulama

Ben Ankara Dışkapı Mevki Hastanesinde cuma günü kurula girdim.Pazartesi günü (2 gün sonra) e devlete düştü.Salı günü de elden teslim ettiler.

Raporum e devlette yok ne yapmam gerek

Hastanenin sağlık kuruluna iki aydır ulaşamıyorum ben şuan Sakaryadayim raporumu 2016 yılında Erzincandan aldık ötv indirimli araç ve e devlette rahatlıkla başka kurumların görmesi için hastanenin başvuru yapmadan zaten e devlete tanımlaması gerekiyor imiş ötv indirimli araç alma durumum var diye vergi dairesine gittim hastaneyi arayın e devlet sistemine tanimlasinlar dediler aradım ulaşamıyorum hasta haklarını aradım hastanenin sağlık kurulu ile görüşmüş benim birebir ayaktan başvuru yaparak dilekçe yazmam gerektiği söylenmiş ama vergi dairesindeki memur bu durumun böyle olmadığını Ankarada bir çok hastanenin telefon ile bu işlemi hallettigini sizin 2016 yılı olduğu için başlarından atıyorlar sanırım dediler ben iki aydır hastaneyi arıyorum sağlık kurulu açıyor kapatıyor yüzüme teli 184 u arayıp şikayet ettim iki aydır kim bilir kaç kere şikayet ettim işlemim yapılmıyor hastaneye il sağlık müdürlüğüne kendileri ulaşamıyor ise sağlık bakanlığı olarak bunlar daha ne işe yarıyor bugün sinirlendim bana sürekli kaydınızı açtım bakanlık personeli dönüş yapacak aciliyete göre diyip iki aydır oyalaniyorum habire kayıt açtık diyip duruyorlar ama tarafıma dönüş yok bugün tehdit ettim o hastaneye gidip sağlık kurulundaki herkese göstericem telefonu açıp kapatmak ne demek oluyor diye tehdit ettim iki aydır sallanmayan ben emniyete ifadeye gidiyorum.

Heyete girdikten 3 gün sonra e-devlette gördüm raporu. Hatta ilk günler yanlış yere bakmışım, belki daha öncede açıklanmış olabilir.

Poliklinik işlemlerini tamamlayıp Kurula girdikten sonra, heyet doktorları tarafından elektronik imzaların tamamlanması gerekiyor bu işlemler 1 hafta kadar sürüyor. imzalar tamamlanınca direkt e devlete düşüyor. Sizin raporda bir aksaklık olmuş ve imzalar tamamlanmamış anlaşılan. yoğun çalışan sağlık kurullarının telefona bakacaklarını baksalar bile işlem yapacaklarını sanmıyorum. sonuç almak için Sağlık kurulu sorumlusu veya başkanı ile görüşmeniz gerekebilir. Bu kadar uzaması normal değil.

2014 den beri raporum var e devlette benim de görünmüyor ?

Hastaneler yeni başlayan bir uygulama olarak eskiden yazılmış ıslak imzalı raporları da tarayıp sisteme kaydediyorlar. Ancak zaman alıyor.

Üst Alt