Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu istedim durum bildirir raporu verildi!?

sisifoss

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
6
merhabalar arkadaşlar, ben sağlık kuruluna başvuru yaptım ama bana engelli raporu yerine durum bildirir raporu verildi. bunu talep etmedim desem de dilekçenizde “ekpss, memur olabilmek için” ibaresi yazılı, dilekçeyi yanlış vermişsiniz denildi. daha önce de aynı ibareyle başvurdum ve böyle bir durum yaşamamıştım. yeniden heyete girmeniz gerekiyor deniliyor. hocam bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? @OğuzHan112

1250₺ ücret ödedim ilk kayıt açıldığında

bu arada problem ücret ödemek değil, benim talebim engel oranım ama onlar bana bu şekilde veriyor ve siz böyle dilekçe vermişsiniz deniliyor. ne yapabilirim bu durumda

@sisifoss,

Şöyle birşey var ama 1.250 tl ödedi iseniz bu eğer raporunuzda oran yazmıyor ise bu rapor durum bildirir raporu olmamaktadır.

Tek hekim durum bildirir raporunda ise oran yazmaz sadece hastalık ismi yazmaktadır.

hiperliidemi livercol 10 mg kullanıyor tip 1 dm açlık kan şekeri 200 mg/dl altında tutulamayan tip 1 dm: 40 kalıc

hipotroidi tedaviye cevap veren: 10 hiperlipidemi diyet ve ilaç tedavisi ile regüle: 10
bu fiziki muayene bulguları başlığında yazıyor, karar kısmında ise;
YURDUN HER YERİNDE VE HER TÜRLÜ İKLİM ŞARTLARINDA MEMUR OLARAK GÖREV YAPMASINDA FİZİKİ VE RUHSAL ENGELİ YOKTUR.İTTİFAKLA VERİLMİŞ SAĞLIK KURULU RAPORUDUR.

böyle yazıyor.

Son düzenleme:
bu verilen durum bildirir raporu engellilik için olur onu da sana vermez sgk ya yollarlar bunun içinde para alınmaz ama sen normal sağlık kurulu raporu için gitseıydin ötv li yapınca 1250 tl yi o zaman alıyorlar bunda da oran yazar

@OğuzHan112,

evet engelli raporu için

@ilker evlen,
ben normal sağlık kurulu için gittim zaten, engelli raporu almak için. ben dosyanın yanlış taleple açıldığını düşünüyorum. sağlık kurulu sekreterliğinden kaynaklı. çünkü daha önce de aynı başlıkla başvuru yaptım ve oranlarımın yazılı olduğu rapor çıktı.

@sisifoss,
Engelli raporu başvurusunda raporu ne için almak istediğinizi belirten bir form doldurmanız gerekirdi.

Başvuru yaptığınız yerde bu formlardan var.

@OğuzHan112,
evet doldurdum, “Ekpss” için yazdım. ama bu ibare durum bildirir raporuymuş öyle söyledi sağlık kurulu sekreterliği

@sisifoss,
yani şu an tüm süreçleri yeniden yaşayacağım, yeniden randevu yeniden tüm doktorları dolaşıp heyete çıkmam gerekiyormuş. tek yol bu denildi

@sisifoss, ekpss yi normal kpss anlayıp memurluk için sağlık raporu anlamışlar muhtemelen. Normal memurluk için girişte sağlık raporu istiyorlar onun için geldin sanmış.Durum bildirir verilmiş

Üst Alt