Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu için başvurdum. Doktorlar tek tek oran yazmıyor mu artık?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
Slm heyete girmek için devlet hastanesinde 8.9 ta ne doktora girdim hepsi muane etti ve evrağa işlendi yazıp mührünü bastı eskiden evrağa puan yazıyorlardı neden böyle işlendi diye yazdılar puan vermiceklermi acaba bilenler yardımcı olabilir mi acaba bana

Normal engelli raporu için heyete girdiyseniz digital ortama aktariyo puanı siz goremiyosunuz keyfine kalmış bende 2 doktor öyle yapmıştı diğerleri yazmıştı

Bende hepsi işlendi ve mühür basıp gecti puan verilmecekmi yani bu işlendi diye yazdığı yazı verilmicekmi demek

Rahatsızlıklarınız ne neyden oran almaya çalışıyorsunuz

Puanı heyet raporunun üstüne yazması zorunludegilsisteme islemistir

Hastalık oran verecek kadar değil demek ki oran az olunca sisteme işledik derler çıkmaz ordan rapor

Slm benm hastalıklarım var epilepisi gözde görme sorunum var tansiyon şeker var 59 raporum var 1 yıl önce kaza yaptım köprücük kemiğim kırıldı kol fazla iş görmüyor belimde de oluştu hasar kazayla gili olan sorunlarıda raporuma eklemek istiyorum

Tek hastalığım var rapor yeniletme işleminde yine bütün bölümleri dolaşmama gerek var mı yoksa sadece engel oranı aldığım bölüme mi giderim. Sadece bir bölümü ilğilendiren hastalığım var.

Bugün heyete girdim. Tek tek doktorları dolaştım ama hiçbiri oran yazmadı. Bazı kimselere oran yazılmış. Tedavi ile işlevselliği duzelmeyen diye not etmiş psikiyatri ama oran yazmamış

Üst Alt