Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu çıkartırken nelere dikkat edilmeli?

tapasya

Aktif Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
5
Merhaba arkadaşlar yarın allah nasip ederse heyete giricem nelere dikkat etmem gerek teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar lütfen çok stresliyim bana yardım edin psikolojim bozuk karıştım lütfen

selam stres yapmayın ben yeni aldım korkulaçak birşeyy yok aklınıza takılan nedir

@Halenumutlu

neden stress lisiniz. önce hastanenin engelli raporu birimine gidip evraklarınızı alıyorsunuz. size bir kağıt verecekler. o kağıtta 8 poliklinik işaretli olacak. hepsine gidip muayene olacaksınız.doktor diyecekki "bir ratahsızlığınız var mı?" sizde eğer o bölümden bir hastalığınız varsa söyleyeceksiniz. yoksa yok diyeceksiniz. tahlil test gibi sonuçlarınız varsa gösterin. doktorlar sonuçları o kağıda yazacak.muayeneleriniz bittiğinde evrağı aldığınız memura teslim edip heyeti bekleyeceksiniz. heyet toplanacak sizi içeri çağıracak ve sadece bakacak "resimdeki sizmisiniz diye" sonrada raporunuz çıkacak. stress yapmayın.

konuyu tam anlamadık önceden muayene oldun mu.. eğer olduysan zaten sonuç biliyorsun tahminen kaç puan verdiler görülüyor elinde dolaştırdığın evraklarda yazıyor örnek % 15. % 8 bu oranları toplayarak fikir sahibi olabilirsiniz hastalığınız nedir belirtmediniz stres yapmanız normal umarım inşallah güzel bir netice çıkar

Ya ilk defa alıcam ya o yüzden stresliyim ben benim ayağımda ve belimde sıkıntı var peki heyet be ı gördükten sonra kaç günde elime geçer raporum benim çok sağolun bu arada hepinizi teşekkür ederim bu arda ilk defa alıcam daha önce hiç başvuruda bulunmadım

Halenumutlu

enazından raporu ne için alcaksanız başvuruda onu söylıceksınız sonra yenıden uğrasmamak için.misal engelli sınavına girmek için,ötvsiz araç almak için,2022 yada evde bakım maaşı için,akülü sandalye almak için,engelli kimlik kartı almak için vs vs hangisi yada hangileri içinse mutlaka hayata girecek oldugunuz belgeye yazdırın ki dediğim gibi sonradan ugrasmayın

Kalçak operasyonu geçirdim belimde de kayma var zincir kemiğim yamuk arkadaşlar

Ben istihdam iş için istiyorum arkadaşr en çok çok mağdur oldum evrak ne yazdırmam gerk birde ekpss ye kadar yetişir mi raporumun elime geçmesi hepinize saygılar

Zaten 40 geçmeniz lazım korkacak bişi yok zaten knşmuyolarda istahtamı belirt yoksa işaretlemezler kendiliğinden

Yarın heyete gircen 1haftaya klmaz çıkar hastaneyi arar sorarsın 40 geçebilcekmisiniz yoksa giremezsiniz ekpssye

Puan yazan oldumu muayenede

Halenumutlu

@flora19 nın dediğini yapacan başvuruda iş için engelli sınavı için istihdam için diye yazdırman gerekıyor

Bide 40 geçmediysen hiç bişi yazmazlar sonra niye boş bırakıldı demeyin

Çok sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepimizden stresimi azaldı biraz daha iyi oldum şuan yok elimde ilk müracaatı henüz ilk başvuruşm bu benim çalıstıramayaçaği alanlar boş kalmasın diyorlar o nedemek arkadaşlar

Halenumutlu

Ona doktor karar veryo

Engelinle ilgili yapamıyacağın işleri yazıyı

Çok sağolun hepinizin Rabbim gönlüne versin hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar umarım hepinizin duaları kabul etsin inşallah Rabbim

Amin cümleten işlh sizinde

Hayırlısı olsun

Haksızlık bu lütfen acil cevap yazın😔

Arkadaşlar kalçamda ve belimde sıkıntı var ayrıca astim hastasitim bana % 5 rapor verdiler ve ben e kpss giremiyorum itiraz edici ne zaman sonuçlanır ve en son 13 14 w kpss başvuruna yetişir mi şimdiden teşekkürler arkadaşlar insanlar bu kadar mı vicdan kalmadı 😯😣allah razı olsun hepimizden

Halenumutlu

İl sağlık müdürlüğü'Ne gidip rapora itiraz edebilirsiniz ama EKPSS'ye yetişmesi mümkün olmaz.

Başka bir hastaneye gidip rapor almayı deneyebilirsiniz. Ama verilen orana bakınca, sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor alabilecekmişsiniz gibi de görünmüyor...

Peki itiraf etmeden mi direk başka hastaneye gidicem 😔

Sürekli yazıyor hem %5 hemde annem yanımda diye ağliyamadim bile inanın şuan gözümde firtinalar kopuyor 😴😴😴😴😔😔😔😔😔

herkesin ALLAH yardımcısı olsun ağustosta bende girceğim doktor 15-30 arası olur dedi bakalım hayırlısı

İlk kez rapor alacağım. Nelere dikkat etmem gerekir?

Melek hocam ilk defa rapor alcam başvuru aşamaso falan nasıl oluyo yardımcı olur musunuz. Sevk durumunda para ödenmiyomuş sevk nasıl oluyor?

Üst Alt