Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli raporu çıkartırken nelere dikkat edilmeli?
neden stress lisiniz. önce hastanenin engelli raporu birimine gidip evraklarınızı alıyorsunuz. size bir kağıt verecekler. o kağıtta 8 poliklinik işaretli olacak. hepsine gidip muayene olacaksınız.doktor diyecekki "bir ratahsızlığınız var mı?" sizde eğer o bölümden bir hastalığınız varsa söyleyeceksiniz. yoksa yok diyeceksiniz. tahlil test gibi sonuçlarınız varsa gösterin. doktorlar sonuçları o kağıda yazacak.muayeneleriniz bittiğinde evrağı aldığınız memura teslim edip heyeti bekleyeceksiniz. heyet toplanacak sizi içeri çağıracak ve sadece bakacak "resimdeki sizmisiniz diye" sonrada raporunuz çıkacak. stress yapmayın.
konuyu tam anlamadık önceden muayene oldun mu.. eğer olduysan zaten sonuç biliyorsun tahminen kaç puan verdiler görülüyor elinde dolaştırdığın evraklarda yazıyor örnek % 15. % 8 bu oranları toplayarak fikir sahibi olabilirsiniz hastalığınız nedir belirtmediniz stres yapmanız normal umarım inşallah güzel bir netice çıkar
Ya ilk defa alıcam ya o yüzden stresliyim ben benim ayağımda ve belimde sıkıntı var peki heyet be ı gördükten sonra kaç günde elime geçer raporum benim çok sağolun bu arada hepinizi teşekkür ederim bu arda ilk defa alıcam daha önce hiç başvuruda bulunmadım
enazından raporu ne için alcaksanız başvuruda onu söylıceksınız sonra yenıden uğrasmamak için.misal engelli sınavına girmek için,ötvsiz araç almak için,2022 yada evde bakım maaşı için,akülü sandalye almak için,engelli kimlik kartı almak için vs vs hangisi yada hangileri içinse mutlaka hayata girecek oldugunuz belgeye yazdırın ki dediğim gibi sonradan ugrasmayın
Kalçak operasyonu geçirdim belimde de kayma var zincir kemiğim yamuk arkadaşlar
Ben istihdam iş için istiyorum arkadaşr en çok çok mağdur oldum evrak ne yazdırmam gerk birde ekpss ye kadar yetişir mi raporumun elime geçmesi hepinize saygılar
Çok sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepimizden stresimi azaldı biraz daha iyi oldum şuan yok elimde ilk müracaatı henüz ilk başvuruşm bu benim çalıstıramayaçaği alanlar boş kalmasın diyorlar o nedemek arkadaşlar
Arkadaşlar kalçamda ve belimde sıkıntı var ayrıca astim hastasitim bana % 5 rapor verdiler ve ben e kpss giremiyorum itiraz edici ne zaman sonuçlanır ve en son 13 14 w kpss başvuruna yetişir mi şimdiden teşekkürler arkadaşlar insanlar bu kadar mı vicdan kalmadı allah razı olsun hepimizden
İl sağlık müdürlüğü'Ne gidip rapora itiraz edebilirsiniz ama EKPSS'ye yetişmesi mümkün olmaz.
Başka bir hastaneye gidip rapor almayı deneyebilirsiniz. Ama verilen orana bakınca, sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor alabilecekmişsiniz gibi de görünmüyor...