Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu almak için nereye müracaat etmeliyim?

Emre61

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba ben geçirdiğim ateşli bir rahatsızlık sonucu sol gözümü kaybettim sol gözüm görmüyor sağ gözümdede çok az bir görme kaybı var engelli raporu almak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok nasıl alırım nereye müracat etmem gerekir gibisinden müracat etmek için dilekçe yazmak gerekiyomus galiba dilekçeyi kime vericez bu konularda bana yardımcı olursanız cok sevinirim herkese iyi akşamlar .

Öncelikle geçmiş olsun.
Heyet raporu veren bir hastahanenin rapor bölümüne başvurmanız yeterli sizi yönlendireceklerdir..

çok teşekkür ederim yardımınız için yarın gidip başvuracağım bakalım acaba bu süreç ne kadar sürer

Süreç derken yarım günde bitiyor normalde. Detaylı inceleme yapılacaksa Araştırma Hastanesine sevk ediyolar 1 hafta 10 günü buluyor (Göz için)

Arkadaşlar bu rapor almak işi ne zor şeymiş böyle ya ilk olarak lütfiye nuri burat devlet hastanesine gittim doğru düzgün bişey bilmiyolardı sağlık kurulundaki adam bana ilk önce doktorun seni muayene etmesi lazım %40 engelli raporu alabilir kagıdıyla geliceksin dedi doktordan randevü alıcam doktor ayın 15 inde müsaitmiş en erken çıktım ertesi gün okmeydanı hastanesine gidiyim dedim ordan randevü de aldım göz polikiliniginden bu seferde on larda ilk önce saglık kuruluna gidiceksiniz onlar sizi heyete sokucak denildi hiç birşey anlamadım hastaneden hastaneye değişiyo galiba işlemler neyse okmeydanında sağlık kuruluna gittim orasıda internetten randevü almalısınız saglık kuruluna dedi okmeydanından çıktım şişli etfale gittim orda direk sağlık kuruluna gittim ordaki görevlide biz en erken nisan ayına verebiliyoruz siz en iyisi taksim eğitim ve araştırmaya gidin dedi yani ömrümü yediler bi günde ordan oraya ordan oraya trafik te cabası bu raporun almak için ideal bi hastane bilen varmı yardımcı olabilirmi lütfen

Emre61

yalnız emre kardeş sadece bu rahatsızlıktan 40 alamassın haberin olsun başka rahatsızlıkların varsa anca olabilir

sarasota

sarasota bir gözüm tamamen kapalı ama iyileşme ihtimalide yok diğer gözümde de görme kaybı var alamazmıyım

Üst Alt