Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu almak için başvurdum, ama umudum yok. Ne yapabilirim?

alienergy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

Ben 2006 yılından beri bipolar hastasıyım ve sürekli ilaç kullanıyorum
kütahya devlet hastanesine maliyeden müracat ederek heyete girdim ama psikiyatri daha benimle konuşmadan iyisin sen iyisin deyip gönderdi
o hafta heyette devamlı tedavi olduğum doktorum değildi. 2 3 kere hastanede tedavi gördüm. sonra heyete girdim ve engell raporum oranı hakkında hiç bir şey söylemediler ancak doktorun bana davranışına çok bozuldum anlayacağınız umudum yok .

acaba sonucu itiraz etmesem 6 aydan sonra tekrar aynı hastaneye müracaat etsem farklı sonuç çıkarsa yine hakem hastaneye gönderirlermi. yoksa işlemler yine baştanmı başlar

kullandığın ilaçları söyledin mi doktoruna yani o gün orada olan doktora ? tedaviyle işlevselliği düzelen bipolar için 40 oran verilmesi gerekiyor doktor yüzde yazmıştır yazmadı mı itiraz edip başka hastaneye gidebilirsin

Rapora itiraz ettiğiniz de başka hastaneye yönlendiriler bi şansınız olabilir ve doktorlara durumu açıklayın raporu aldığınız da ne yapacağınızı anlatın samimi olun hallolur diye düşünüyorum

Arkadaşım kac yıldır tedavi göruyosun iyi olmayan birine doktor iyisin diyemez tedavi sürecin ne en az 100de40alnan lazim

Üst Alt