Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alınabilir mi? Bu sürece başlamamızı önerir misiniz?

gozdem59

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba bilgilendırırmısınız lütfen.

Engellı olarak tanımlanabılmenın sartlarını ve dezajantajlarını öğrenmek ıstıyorum bılen arkadaslardan.

eşim kolundan amelıyat oldu kolunu kullanamıyor cok fazla dırsegın ustunden sınırlerı kesıldı oran belırlenmedı
yuksek tansıyon hastası sureklı ılac kullanıcak suan dusuk dereceden baslandı fakat tansıyonu 18lere cıkıyor ama anlamıyor
bunun yanında kalp rıtım bozuklugu var
bunun yanında dalagında kıst var ömur boyu ılac kullanıcagını soyledıler
gozlerınde bozukluk var yakın ve uzak her ıkı gozundede
bırde ben bıpolar bozukluktan suphelenıyorum kı emınım aslında ama doktora gıtmedık henuz

tum bunlarla tam tesekkullu bır hastaneye gıdılse rapor oranı ortalama ne olur genel anlamda bılenlr yanıtlarsa sevınırım

bırde dıyelım kı olmadı 30 cıktı fılan ozel sektorde ıs bulması bundan sonrakı butun hayatını o sekılde mı gecırmesı gerkıcek bu ıse baslayalım mı yoksa beklsın mı tamamen bılgı amaclı soruyorum sımdıden tesekkuler.

gozdem59
benim sol kolda omuz sürekli çıkması sebebi ile ameliyat ile platin takıldığı için hareket kısıtlılığından %14 ve sol kol ulnar sinir ameliyatı sebebi ile %24 oran aldım. Hipertansiyon ilaç kullım raporu var ise %10, kalp için ben minimal mitral kapak yetmezliğinden %10 aldım. ben toplam %71 oran aldım. sizin de saydıklarınız sanırım %40 için yeterli olur. bir an önce rapor başvurun.

Tanerbudak

tesekkur ederım cevaplarınız ıcın hıpertansıyon ılac raporunu nasıl alıcaz bı yerden baslamak lazım ozaman rıtım bozukluguna ne kadar verıyorlar pekı tansiyon bızde genetık kayınpederım agort damar patlamasından vefat ettı sımdı bızım ne yapmamız lazım bırde psıkolojıyı katmazsak sızce yınede cıkarmı rapor yuzde 40 memur kadrosuna engel teskıl etmesınden korkuyorum acıkcası

yüksek tansiyon için tahlilleri yaptırıp doktor gerekli görürse ilaç raporu vermesi gerekiyor. kardiyolog veya dahiliye doktoru verir. ritim bozukluğu için sanıyorum eko raporuna göre oran veriliyor. tahlil ve tetkik sonuçlarını bilmeden ne oran alacağınızı bilemem. bir an önce rapor için yetkili bir hastaneye başvurun bence.

Üst Alt