Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alacağım. Nereden başlamalıyım?

Yanki1

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Pulmoner Alveoler Proteinozis akciğer hastasıyım tahminen 2 3 yıl içinde 15 kere akciğerlerimi yıkatıp bal tedavisi uygulattım
işkura gittiğim de bana engelli raporu al dedi ama nasıl alımıyo hiç bir bilgim yok
ben şimdi direk gögüs hast polikliniğine normal randevu aldım oradaki doktora beni heyete mi yaz dicem veya başka yolumu var bilmiyorum

lütfen yardımcı olun bide ben tahminen % kaç rapor alırım

Son düzenleme:
Kardes yasadigin şehirde heyet ra0orlari veren bi hastane vardir oraya gideceksin heyet raporu ile ilgilenen bi memur var onun yanina gidecen heyet raporu almak istiyom diyecen 200 tl para istiyor sonra iskurdan kagit aliyon teker teker butun doktorlara gidip muayne oluyon

Göğüs hastalıkları bölümünden normal randevu ile olmaz.
Hastanenin sağlık kurulu ofisine başvuracaksınız, onlar yönlendirirler.

Engelli işe giriş h.k

Arkadaşlar 2 saat sonra heyete gircem doktor hangi işte çalışamam die yazı yazmamış beni erken çağırdılar dosyayı aldım yazdırmaya gittimde
gögüs hast ları yüzde 40 vermiş
hipertansiyon da yüzde 10
bu bir hesaplama sistemi varmi isminin yazılışını bilmiyorum o sisteme ragmen %40 verirler mi

birde birşey sorcam ban tozlu kimyasallı bir işte çalışamaz yazıldı ben şimdi atıyorum boya fabrikasına girsem çalıştırmazlar mı

Toz'un olduğu, kimyasal maddelerin açıkta olduğu, üretiminin yapıldığı yerlerde çalışamazsın / çalıştırılmaman lazım. şayet raporuna aykırı bir iş'de çalışırken birşey gelirse başına ki Allah korusun, seni orada çalıştıran firma'ya ağır yaptırımlar uygulanabilir.

Örneğin benim raporumda " Ağır efor sarf edeceği işlerde çalıştırılamaz " yazıyor ve ben sadece masa başı iş yapıyorum çalıştığım firmada.

Anladım teşekkür ederim keşke bnm doktorda senin doktor kadar bilgili olsaydı bnmkisi bildiğin bakkal görevi yapıyor pap hastalıgı nefes darlığı bunu çoğu doktor biliyor bnmkisi efor toz kimyasal yazcana ne yazim dedi toza tüye alerjim çıktı onları yazda gerisini sen bilirsin dedim toz kimyasal yazdı :(

Üst Alt