Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli park yeri araç değişiminde ne olur?

Nazar_ber_kadem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Selamlar Merhabalar! Engelli aracımı aldığımda otopark yaptırdım kapının önüne, aracımı süresi dolmadan ÖTV muafiyetini ödeyip sattım yeni bir araç aldım fakat engelli üzerinden değil.
Engelli otoparkımı yeni almış olduğum aracıma işletirmem gerekiyor mu neye işleteceğim ruhsata mı plakaya mı veyahut da hiçbir işlem yapmasam olur mu ? adrese mi işlenik yada ?
sonuçta yer bana ait ama aracım engelli değil fakat ben kendim engelli olduğum için bunu önceden aracım varken yaptırmıştım. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler…

@Nazar_ber_kadem, raporunuz mevcutsa hala aracı digital vergi dairesi üzerinden üzerinize kaydedip mtv den muaf olun sonra ilinizde bulunan trafik denetleme şubeden engelli park kartı çıkarıp engelli parklarını kullanabilirsiniz..

@jonjon Fakat ben trafik denetleme şubesinden değil İl Ulaştırma Dairesinden yaptırmıştım belediye yapmıştı, araçta topuz var sadece diğer kısımlar uymuyor yine olur mu.

şirket bana tahsisli bir araç verdi, bu aracı engelli park edebilmek için nasıl bir süreç işliyor ?

Üst Alt