Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak kamyon alıp çalışabilir miyiz?

TAHSİN AKIN

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar h sınıfı ehliyetim var otamatik vites araç kulanıyorum sorum ben bir kamyonet alıp kendi işimi yapmak istyorum bizlerin böyle bir hakkı varmı varsa nasıl bir araç ve nereye baş vurmam gerekli yardımlarınız için teşekür edrim

peki ama 2800 motora kadar kapalı kasa vs kamyonet kullanabilir diyor [FONT='inherit']
87.04 tarife pozisyonunda yer alan, eşya taşımaya mahsus, 2800 cm³ veya altında motor silindir hacmine sahip [/FONT]
[FONT='inherit']van[/FONT][FONT='inherit'], [/FONT][FONT='inherit']panelvan[/FONT][FONT='inherit'], kamyonet, [/FONT][FONT='inherit']pick[/FONT][FONT='inherit']-[/FONT][FONT='inherit']up[/FONT][FONT='inherit'], vb. taşıtların, kullana bilir diyor ne yapmalıyım[/FONT]

TAHSİN AKIN

Bu konu tam bir muamma. Bir yandan sürebilirsin diyor, öte yandan ticari olamaz diyor. Eeee!? Hasılı, bence olmaz o iş...

Üst Alt