Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenlerin atama kurallarına dair yeni bir açıklama geldi mi?

@elvismail evet hocam önbaşvuru sonrası belli oluyor. hangi bölümler sizdeki önceki yılların atama puanlarını ve kontenjanlarını internette yazınca bulabilirsiniz. "ekpss öğretmen branş dağılımı" yazın

Son düzenleme:
Atama önceliğinde önce öğretmenlikler tamamlanıp sonra mı formasyon alanlar atanıyor kadro kalırsa ? Felsefe için önce felsefe öğretmenliği mezunu 50 puan üstü atanıp sonra formasyonlu felsefe mezunları mı atanacak ? Bu konuda bilgisi olan var mı ? Yani benden düşük puanlı öğretmenlik mezunu her türlü öncelikli mi ? Merak ettiğim konu burası.

2022 ekpss ile memur olup 2024 ekpss ile öğretmenlik için başvurusunda bulunan var mı? Yapılabilir mi?

@Kaya1234 olmaz hocam 2020 olsaydı olurdu 4 yıl geçecek. Zaten sisteme girince kutucuğu işaretliyorsunuz, 2022 ve 2024 ekpss ile bi kadroya yerleştirilmedim diye.

@elvismail,

bugün başvuruyu yaptığımda eğitim fakültesi mezunu olduğum için 1.öncelikli alan gibi bir ifade bulunuyordu, bu konu hakkında bende net bilgiye erişemedim

Surekli bu hatayi aliyorum; EKPSS Verilerine Erişilemiyor.Daha sonra tekrar deneyiniz.HataKod27

Üst Alt