Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen ataması için nasıl bir taktik belirlemeliyim?

TekCare100De40

Yasaklı Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar . önlisans mezunuyum. lisans son sınıftayım bu sene bitirmem gerekirken aklımdaki bi fikre göre 1 ders bırakdım.

sizce önlisans dan mı deneyim ? lisans dan mı ? yoksa eylül ayında'daki pedagojik formasyon başvurusuna başvurup haziran temmuz gibi formasyonu tamamlayıp engelli öğretmen alımını mı bekleyim ?

bu konuda ne tavsiye edersiniz ? birde engelli öğretmen alımı nasıl yapılıyor kpss den kaç puan almamız gerekir detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

hayalinizde öğretmenlik varsa odaklanın derim, sizin bileceğiniz iş o. öğretmen atamaları nispeten daha sancısız oluyor.

Tabiki lisanstan girin dostum ortalama 6-8 bin kişi o sınava giriyorsa 2-3 kadarı memur olarak atanıyor ortalama yüzde ellin yakını girenlerin ben 2012 de girdim ve öyle atandım. 5 bin küsür kii girmişti 3 bin küsürü atandı. yaklaşık olarak yüzde 60 ı yani. Önlisansta alım pek olmuyor yani lisans kadar bile olmamıştı 2012 deki sonuçlara göre idi. Lisanstan gir 80 üzerinde al atanırsın. 90 üzerinde alırsan ilk atamada atanma şansın çok yüksek olur. Buna uygun verileri 2012 ve 2014 sınavlarındaki verilere bakarak net olarak görebilirsin.

Üst Alt