Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Öğretmen Atamaları Ağustos'ta da olabilir mi?

parrot

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar biliyorsunuz şubatta başvuran tüm engelli öğretmen başvurularını kabul ettiler atamaları yapılacak. Sınavın 2 yılda bir yapılışı sebebiyle 2014 EKPSS sınavına girmiş bu sene mezun olacak eğitim fakültesi mezunları ile formasyon tamamlayanlar var. Sizce engelli öğretmen alımları olası ağustos-eylül öğretmen atamaların yanında engelli öğretmen atamaları da yapılır mı ?

Ben bu sene görsel sanatlar öğretmenliğinden mezun oldum. KPSS a grubu öğretmenlik Sınavına girdim ama bu grupta hiçbir öncelik olmadığını söylediler. Beni gerçekten bu konular hakkında kimse dogru düzgün bilgilendirmiyorlar. Ösym ve MEB bile topu birbirine atıyor. Beni genel olarak engelli atamaları ve ekpss sınavı için bilgilendirebilir misiniz ?

EKPSS öğretmen atamaları için facebook grubumuza gelirseniz daha bilgilendirici olur hepimiz öğretmen alımlarının gerçekleşmesi için çabalıyoruz..

Hocam ben de normal kpss öğretmenlik sinavina girdim normal olarak atanamiyorum.yeni % 40 raporu aldim.eyluldeki atamalardan yararlanir mim.bilgim ekpss girmeden.engeli öğretmenlik alimi olursa .bilgim olmadiğindan soruyorum.cevap iniz için şimdiden tşk

Engelli öğretmen atamalarında ekpss sınavından aldığınız puanınız ile engelli öğretmen alımlarında http://mebbis.meb.gov.tr veya İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formunu doldurarak puan üstünlüğüne göre yapılacak sıralama ile atamanız Bakanlıkça il emrine yapılıyor. Başvuru yapacak adaylardan EKPSS sonuç belgesi ile engelli sağlık kurulu raporu ve herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda devlet memuru olarak çalışıp çalışmadıklarına ilişkin beyanları alınıyor. Engelli öğretmen atamalarından yararlanabilmeniz için EKPSS sınavına girmiş olmanız gerekiyor.

Life moderatör bey ağır efor gerektiren işlerde çalıştıralamaz. sürekli ibareli raporum öğretmenlik ataması için engel olur mu ?

Meb adayların Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik”te belirtilen sağlık kurumlarından alacağı raporun “Çalıştırılamayacağı İş Alanları “ bölümünde “ çalışabilir/çalışamaz” ifadesinin yer alması.

Bu ifadelerin olmasını istiyor meb sizin raporunuzun sorun olacağını sanmıyorum

Üst Alt