Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen alımlarında bundan sonraki süreç nasıl olacak?

sivas58

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
engelli öğretmen alımı için başvuru süresi bügün bitti bundan sonraki süreç nedir nasıl işler Bununla birlikte ekpss atamalarında atanan engelli öğretmen adaylarıda bu atamada tercıh verdiler mi cevaplarsanız sevınırim ?

ekpss

Ekpss puanıyla yapılacak 450 ögretmen atamasına basvuranlar

5-6 sene memurluk yapıp öğretmenliğe geçince ilerleyen derecemizi kaybedip 9/3 den mi başlıcaz öğretmenliğe bi fikri olan var mı yeri gelmişken sorayım dedim

Sivas58
İl tercihleri alınacak. Sonra yerleştirme sonuçları açıklanacak ve göreve başlanacak. İl tercihleri pazartesi açılacak deniyor.

Best
450???

450 kişilik kontenjan varmış engelli ögretmen ataması icin

MEB 400 açıkladı kontenjanı. 50 sizden mi :)

Nerede okudunuz link atabilir misiniz

Acik tan atamalar yazmaz onlar torpilliler içindir sinav falanda aranmaz onlarda malasef

Süreç ne durumda iller belli oldumu baktim ama bisi göremedim nette

Siz bu bilgiye nasıl ulatınız.

Personel daire baskanliginda arkadasim var kaynak sağlam

arkadaşlar il tercihleri bugün basladı , tercih işlemini yaptıktan sonra il milli egitim müdürlügüne gidicez tekrar bilgisi olan varmı

il milli egitim müdürlügünemi gidicez yine ? hangi belgeler gerekir bilgin varmı

başvuru istatisligi hatay başvuru 75 kişi tercih yapmaya hak kazanan ve tercih yapan 23 kişi

benimki cıkmamış puan düşük zaten , hayırlı olsun hocam

400 Engelli öğretmen yerleştirmelerinde sorun yaşayan?

[FONT=Helvetica]Merhabalar;
400 [/FONT]
#Engelli öğretmen#atama [FONT=Helvetica]sonuçları açıklanalı bir ayı geçti.[/FONT]
[FONT=Helvetica]Son atamada memur olarak yerleşen, işe başlayan-başlamayan öğretmen adayları da başvurdu. [/FONT]#MEB[FONT=Helvetica] İKGM sorun olmaz dedi, iltimas gösterdi.[/FONT]
[FONT=Helvetica]Ataması yapılan öğretmen arkadaşlardan sorun yaşayan oldu mu?[/FONT]

Üst Alt