Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli mühendislerin kamuda maaşları ne kadardır?

Feyza.gm

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Ben gıda mühendisi mezunuyum. Şuan ekpss ye hazırlanıyorum. Insallah olurda atanirsam mühendis maaşları ne kadar bileniniz var mı ?

Hmm öyle miymiş ben 3500 falan olur diye düşünüyordum

yeni bir mühendisin derecesi 8/1 ve bekar ise alacagı maaş 4200 civarındadır

Maaş için çok fazla etken vardır.
Gıda mühendisi olarak çalışırsan Maaş artı arazi tazminatı seyyar görev vs gibi ödemeleride alabilirsin

Öyle ise çok iyiymiş

Kamuda nasıl bir çalışma şartları olduğunu bilmiyorum ama bildiğim genelde gıda mühendisleri denetlemelere çok gidiyor.

yalnız iyi çalış rakibin gıda mühendisi artı bir le burdayım

Öyle mi :) Umarım ataniriz Allah yardımcımız olsun :)

İBB de mühendis( İnşaat) maaşı şuan ortlama 4900 civarı

Evet ben gıda mühendisiyim ilk girişim olacak bilmiyorum kaç kişiyiz

öyle mi çok çok iyimiş. ama bence çalıştığın yere göre maaşlarda mutlaka değişiklik görülüyordur herhalde

Ben jeoloji mühendisliği mezunuyum. Halen öğretmenlik yapmaktayım. %63 engelli raporum var. Engelli öğretmenliğe geçemiyorum. Yıllardır EKPSS ye girmeyi düşünüyordum. Nasip olursa bu yıl girebilirim. Yaşım 51 EKPSS den uygun puan alırsam sanırım mühendisliğe geçebiliyorum. Doğru mu? İyi yorumlar. Cevap için şimdiden teşekkürler.

Üst Alt