Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşım emekli ibaresi ile kesildi!?

ogulicer

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Bu ay engelli maasim yatmadigi icin kontrol ettim müstehaklik kısmında emekli yaziyor ancak ben emekli değilim eşim 1.1.2023 tarihinde emekli oldu ondan sonraki sene evimize kontrol amaçlı geldiler ve bunu beyan ettik ancak benim herhangi bir emeklilik durumum yok eşim 15 bin tl maaş alıyor 12 bin tl kira ödüyoruz kira durumunu da beyan etmistik ailemizin desteği ile ayakta durmaya çalışıyoruz farklı bir gelir kalemimiz bulunmuyor benim zorunlu kullanmam gereken ilaçlar bile 3 bin tl civarında tutuyor simdi ne yapmam gerekir nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederim

@ogulicer,

Sürekli iş göremezlik başvurusu yapmıştın sanırım, bu neticelenmiş ve sana bir gelir bağlanmış olabilir mi. E-Devlet e bir bakar mısın bunun için?

@OturanBoğa,
Herhangi bir başvurum bulunmuyor şimdi ben de emin olmak için tekrar baktım sadece müstehak kısmında emekli yaziyor diğer bütün emeklilik ve sürekli isgoremezlik butonlarında kaydınız bulunmamaktadır yaziyor

Üst Alt