Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kimlik kartı nereden nasıl alınır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan magnesia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

magnesia

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
engelli kimlik kartı nerden alınır neler isterler ve nerelerde bizlere faydası olur

ve aklıma gelmeyipte bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

engelli kartı

raporun varsa sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumuna git. orada seni yönlendiriyorlar

evrak olarak neler isterler aldıkdan sonra bu kartı nerelerde kullanırım

raporun aslı yada aslı gibidir mühürlü bi fotokobisi,2adet fotoğraf,kimlik fotokobisi ile sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumuna başvurman gereklidir özürlü kimlik kartı çıkarmak için

Alacağın engelli kartınla;gelir vergisi indiriminden,devlet demir yolları indiriminden,Türk hava yolları indiriminden,yerel yönetimlerin alacağı kararlar ile su indiriminden,devlet tiyatrolarından ücretsiz girişinden,özel telefon(türkcell,vodafone) indiriminden,milli park ücretsiz girişlerinden yararlanabilirsin

Gerçekden bu indirimlerden faydalanan varmı.Otobüslerde indirimli seyahat eden oldu mu?

Abi diğer üye oldugum forumda izmir buluşması düzenleniyordu sadece işitme engelilerin katıldıgı amasyadan aldım gidiş dönüş izmir bileti normalde 120 ytl tutuyordu (60+60) engeli kartımı gösterdim bayana 30 ytl kestiler biletime yani 60 ytl ye izmire gittim geldim

baska sehirlerde oldugunu duydugum su indirimi istanbul da maalesef uygulanmiyor..

Ben attım daha fazla kullanmak istemiyordum .. Daha doğrusu kanıma dokundu o kimlik .. Kış günüydü sobaya attım .. Sen de en kısa zamanda atarsın .. önümüz kış zaten .. Ne yapacaksın ki

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt