Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kimlik kartı bir türlü çıkmıyor?

@Skyline,

Evet ben e-devletten başvuru yaptıktan sonra (yaklaşık 3 ay. ama sanırım şimdi daha hızlı olur) beni telefonla aradılar. Kartınız hazır gelip alabilirsiniz dediler. Siz göndermiyor musunuz dediğimde "hayır göndermiyoruz. sizin gelip almanız lazım" dediler. Bu arada Ankara, Yenimahalle sosyal hizmetler

Ben yaklaşık 4 ay oldu keçiören kaymakamlığı keçiören sosyal hizmetlerine bizzat başvuruda bulundum fotolarımı kimlik bilgilerimi aldılar vede her aradığüımda veya bizzat başvuruda bulunduğum da dedikleri tek şey ayın şu gününde şu telefon numarasını arayım öyle gelin dediler böylece 4 ayı doldurdum..Bu arada e-devlet üzerinden yapılacak başvuruyu da kabul etmiyorlar,bunlar daha iyi günlerimiz beterin beteri var daha zira bütün sosyal yardım ağını tek tek kesmeye başladılar.

kendin gidip başvur hemen alıyorsun. başvurduktan yarım saat sonra gidip aldım.

@omreg, Eğer bana diyorsanız öncelikle yazdıklarımı dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar ben ocak ayında başvurdum engelli kartı için , bugün gidip aldım 3 ay sürdü nedir bu ya ?

Üst Alt