Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kadrosu mülakatı geçirdim. Süreç sizce nasıl ilerliyor?

biirkann

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
48
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda kurumsal büyük bir şirkette Engelli Kadrosu pozisyonu için yüz yüze mülakata katıldım. Sürecin gidişatı hakkında tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum.
Süreç tam olarak şöyle gelişti:

Mülakata gitmeden önce özgeçmişime sistemden 2 kez bakılmıştı.

Mülakat günü önce İK Müdürü ile görüştük. Geçmişteki banka iş tecrübem çok dikkatini çekti, uzun uzun tecrübelerimden konuştuk.

Sohbetin bir yerinde İK Müdürü CV’mi de alarak yanımdan ayrıldı. Yaklaşık 6-7 dakika sonra yanında departman yöneticisi olan bir kadınla geri geldi.

Gelen kadın yönetici tamamen işe, yapacağım görevlere ve tecrübüme odaklandı. Engelimle ilgili hiçbir şey sormadı.

Görüşmenin sonunda maaş beklentim sorulduğunda "Şirketinizin standart bütçesi neyse odur, net rakam vermem doğru olmaz" dedim. Kadın yönetici not kağıdına kısa bir not alıp sonunu (tersten tam okuyamadım ama "...lendi" veya benzeri) biten bir terim yazdı.

Mülakattan 2 gün sonra ilan sitesine girdiğimde özgeçmişime tekrar bakıldığını gördüm.

Sormak istediğim:

İK Müdürü'nün mülakatı bitirmeyip gidip departman yöneticisini yanıma getirmesi ve mülakattan 2 gün sonra CV'min tekrar incelenmesi sizce olumlu bir işaret midir? Sizce süreç teklif aşamasına gider mi?

Değerlendirmeleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

İk sorumlusu olumlu bakmadığı hiç bir aday için adayın görüşmesine çalışacağı departmanın yöneticisini dahil etmez..
Yani ik sorumlusunun departman yöneticisini görüşmeye katması bence olumlu bir durum.
Ama aynı günler içerisinde başka adaylarla da görüşüleceğini göz önünde bulundurmak lazım.Senin gibi ilk izlenimi pozitif olacak başka adaylar da olabilir.
Yani onları senden daha çok ikna edecek bir aday çıkıp çıkmamasına bağlı gibi durum.
Hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Departman yöneticisinin gelmesi olumlu birşey sonuçta sen ik da çalışmayacaksın. Şirketin bir departmanına verecekler seni.
Ellerinde cv varken neden bir daha sistemden bakmışlar, bu ilginç.
Maaş konusunda daha önce tecrüben olduğu için en azından son çalıştığın işyerinde şu kadar alıyordum, yan hakları şunlar bunlardı, deseydın senin için bir avantajı olurdu. Sonuçta bir banka geçmişin var. Vasıfsız biri değilsin.
Umarım güzel haber kısa sürede alırsın.
Sen engelli kadrosundan giriceksin. Bunun onlara inanılmaz avantajı var.
O yüzden görüşmelerde kendini güzel anlatmak önemli.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt