Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli hizmetli memur ne iş yapar?

Derya.0310

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar engelli hizmetli memur ne iş yapar yorumları bekliyorum.

her işi yapar kardeşim amırının dedıyı her işi yapar dıyım sen anla Allah bızlere sabır versın .

tabiki temılık çay getır götür de var.bayansanız belkı o kadar yüklenılmez.belkıde bılg işi verılir.ama temızlık verırlerse bir çok özel işte girer işimiz arasına ....ama göüzünz korkmasın yapılmıycak işler deyil.

Öncelikle kanun-yönetmelik-genelge vs. de geçen haklarınızı öğrenin. Yeni çıkan, kuruma gönderilen görevinizle ilgili belgeleri takip edin. Kolay gelsin...

Derya.0310 Diğer kurumları bilemiyorum ama niteliklerinize göre iş veriliyor.
Adliyede çay servisi için dışarıdan elemanlar var
Temizlik için ayrı var.
Yani hizmetlilere ya arşiv veriliyor yada getir götür evrak işleri
Yada tecrübeniz ve pc sertifikanız varsa masabaşı iş de verilebiliyor.

Ekpss sonucu Hizmetli olarak atanan ne iş yapar?

Engel durumuna göre ayrılıyormu ?

mlkbtt Atandığınız kurumun amiri engelinizin durumuna göre iş verebilir.

Arkadaşlar gözünüz korkmasın hizmetlide kimse size zorlanacağınız işi vermez engelinize göre yapabileceğiniz şeyleri söylerler size..

Genelde evrak getir gotur isi yaptirirlar.kurumlarin cogunda temizlik gorevlisi var. Hizmetli olarak atanirsaniz durumunuzu mutlaka amirinize bildirin. Yapamayacaginiz isi vermezler. Tercihlerinizde gitmeyeceginiz yerleri yazmayın

aldığınız puanı söylerseniz, size YH yaz yada yazma diyebilirim?

Hizmetli sadece temizlikçimi oluyor ?

İlk defa girdim sınava pek bilgim yok 63 puan almıştım meslek lisesi mezunuyum sizce 2. atamada falan atanabilirmiyim yardımcı olurmusunuz ?

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 31841
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

Allahtan ümit kesilmez ama hakikaten zor görünüyor...
Biraz üzerine düşüp çalışırsan bir sonraki sınavda 80-85 arası bi puanla, meslek lisesi avantajını da kullanıp işi daha sağlama alabilirsin...

Üst Alt