Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Sen yukarida sormussun ortak hukumlerde birden fazla hafif duzey hastalik olursa orta duzey sayilir diye.Bende sana onu anlatmisim.Sen orayi es gecmissin yok nasil bu kadar emin oluyormusuzda bilmemneymis.Yazilana gore cevaplarsin olur biter.Bilale anlatir gibi anlatiyorum bak.1.si hani baltazar sistemi kalkmisti hani tek hastalikti bu madde sizin dediğiniz gibiyse muallak soru isareti hani tek hastalikti yani tek bolum rahatsizligi yuzde 40 ti
2.si nasıl bu kadar kesin konusabiliyorsunuz heyete girdinizde elendinizmi yada hastalik listesi ne gore hicmi heyete giren olmadı 2008 sonrasi girisi olan hastaneye sevk edilip karsilastigi durumlari anlatabilen birisi yokmu?
3.su bu kadar kesin konuşuyorsunuz da peki niye hafif orta ağır demisler ozaman hafif alani emekli etmeyecekmi varmi biyle bir dunya sizin dediğinize gore elden ayaktan dusmek lazim bana sacma geldi biraz cok negatif dusunuyorsunuz deneyimi olanlar konussun bence bu dusunceler sadece var olan duruma yorum yasayan anlatsin 2008 sonrasi olup sevk olan kimseden yorum görmedim