Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekliliğinde değişiklik gündemdeymiş (25.11.2024)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka gibi 1 söz bile etmeden maddeyi geçirdiler yazıklar olsun.

Gerçekten şaka gibi oldu. Kimsenin itirazı ve sesi yükselmedi bile. Aynı zamanda değişiklik önergesinde verilmedi. Çok yazık..

19 veya 20 de değişiklik önergesi verildi muhalefetten değişiklik önergesi gelmedi demekki onlarida ikna etmisler

17.madde birsey eklediler yururluge girdi tarihten once ay basi gibi birsey dediler nedemek istediler

Komedi vallaha kimse sallamadi engellileri . Ayıptır yaw engellileri bitirdiler bari geçmişte alınan raporlara ait haklar korunacak falan denseydi önerge bile sunmadilar

MADDE 27- Bu Kanunun;
a) 7 nci maddesi 21/12/2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yayımı tarihinde,
b) 12 nci ve 21 inci maddeleri yayımını izleyen ayın başında
c) Diğer maddeleri yayımı tarihinde, yürürlüğe girer.
altı çizili madde çıkardıkları için bir hatırlatma yaptılar

1 ocaktan sonra emekliliğe yapılan başvuruları engellemeye dönük bir maddemi ?

@avci0606, Bu gibi teklifler Resmi Gazetede yayınlandığı tarih itibariyle yürürlüğe girer.

Konuşma tutanakları sisteme eklensin okuyup bakarız söylediğiniz duruma.

arkadaşlar yok öyle birşey hiçbirşey demediler direk geçti 17 madde
sadece yasadan çıkardıkları kanunlarla ilgili ya da önerge verdikleriyle ilgili bir hatırlatma yaptılar ben öyle amladım

@BnymnYldz,

Cok tesekkur ederim ozellikle 17.maddeye 01.01.2025 ekledir ama duydum fakat algilayamadim sizden ricam yazarsaniz cok sevinirim
Son 26 27 28 maddeyi onaylarken soylediler

ben duymadım duyan arkadaş varsa yazar ya da paylaşırsa bende sevinirim

Muhalefet maalesef yokuşa sürmedi. Zaman baskısını lehe kullanmadı. Neden? Çünkü yarın ve cuma günü gelmek istemediler. İstedikleri zaman o kadar iyi sıkıştırıyorlar ki ama bu sefer yapmadılar. Hepsine kızgınım. Ancak şu var ki 25 kasımda bu konu komisyondan geçti 1.5 aylık süreçte çok cılız bir şekilde sesimiz duyuldu. Bu noktadan itibaren diyorum ki Çalışan engellilerin temsil noktasında çok zayıf olduğu aşikar.
Hepimize geçmiş olsun. Yarın gece Resmi gazetede yayımlanır.

Duymadık bugün emekli olan biri ne yapcak o zaman yanlış duydunuz demek

13.01.2025 tarihinde yılım doluyordu , 5 günle emekliliğim hayallerim gitti ,

@avci0606,

a) 7 nci maddesi 21/12/2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yayımı tarihinde,
b) 12 nci ve 21 inci maddeleri yayımını izleyen ayın başında,
c) Diğer maddeleri yayımı tarihinde, yürürlüğe girer.
bu 27.madde kardeşim bunu okudu sende 17 anlamışsın

@exgratia,

Hocam yasa geçerken ilk aklımdan siz geçtiniz. Maalesef 2 hafta uzatılacak yasayı 1 günde geçirdiler. çok geçmiş olsun ne diyeyim.

@Tevafuk7,

Okadar hizli okuyup gectilerki cikarilan madde ve onerge oylamasinda umarim sizin dediginiz gibidir cok tesekkur ederim

Son olarak vergi indirimi ile emekli olan süreli vergi indirimi ve süreli raporu olan kmt ye cagrilanca eski mevzuat geçerli olacak değil mi böyle anladım ben madde 17 ile

@kalua33,

gene gidicem 13.01 tarihinde bakalım ne diyecekler , resmi gazete belki 10 gün sonra yayınlanır bakalım artık , sağolasın

17.maddeye yayimi izleyen aybasi demis olabilirmi cunku 17.madde dedigini cok iyi duydum

@Senyorsen,

valla bende uzayacak diye düşündümde sınıf başkanı seçer gibi yasa geçirdiler , resmi gazete sürecini bekleyeceğim bi o kaldı bakalım , sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt