@Barbut, normalde 71 dsbel üstü ameliyatla düzelemeyen hafif tanıya giriyor anlamadığım kulaklık takınca duyuyor demek bir aparata muhtaçsın tıpkı ampute olan birisini düşünelim biyonik ayak takiyor ve yürüyor bu onun engelli olmadığını gösteren bir unsurmu hayır! Seninki de ayni durum bunu lütfen anlatın ardına düşün zannimca sizinki yeni düzenleme ile hafif tanı icinde emeklilik olması lazım böyle yok cihazla duyuyor ile olacak şey değildir dalga konusu olur butun engellilerin belli bir aparat ile hayatını idame ettirmesi onu kusursuz kılmıyor ben cihazla duyup anlayamadığım icin kullanamıyorum anlasam bile benim icin engellilik yok anlamına gelmez
Ve sizin durumunuz tanıya bakmalı cihaz kesin cozum değildir ameliyat ile İsitme sorunu giderilir bunu anlarım biyonik kulakla bile sorun giderilmiyor hayatın boyunca takiyorsun riskleri var bir top gelse beyin kanamasından hayatını kaybedebilirsin siz bu insana hayır engelli olamaz çalışır diyemezsiniz veya engeli yok diyemezsiniz riskleri her engellinin gibi bu kişinin de var
Hakikat budur ama bu ülkede bunu bile suistimal eden kanunlar yasalar çıkabiliyor o yuzden kimse kime neye güveneceğini nasıl engelli olup olmadığını bile anlayamıyor Engellilere en büyük engeli yine bu sekilde koyabiliyorlar, maalesef üzücü bir durum
Ve sizin durumunuz tanıya bakmalı cihaz kesin cozum değildir ameliyat ile İsitme sorunu giderilir bunu anlarım biyonik kulakla bile sorun giderilmiyor hayatın boyunca takiyorsun riskleri var bir top gelse beyin kanamasından hayatını kaybedebilirsin siz bu insana hayır engelli olamaz çalışır diyemezsiniz veya engeli yok diyemezsiniz riskleri her engellinin gibi bu kişinin de var
Hakikat budur ama bu ülkede bunu bile suistimal eden kanunlar yasalar çıkabiliyor o yuzden kimse kime neye güveneceğini nasıl engelli olup olmadığını bile anlayamıyor Engellilere en büyük engeli yine bu sekilde koyabiliyorlar, maalesef üzücü bir durum
Son düzenleme: