Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ehliyeti hangi hastanelerden alinir?

BAB-I ALİ

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar universite hastaneleri engelli ehliyeti vermiyorlar. Bizleri tam teşekküllü devlet hastanelerine yönlendiriyorlar. Devlet hastanelerininde yeni yonetmelikten haberleri yok. Simdi sorum şu;
Devlet hastanelerinden alacagimiz sağlık kurulu raporunun arka kismindaki ibarelerden ozel tertibatli arac kullanabilir ifadesini onaylatmamiz yeterli midir? Yoksa yeni yonetmelige gore aile hekimlerinin sevki ile gittigimiz devlet hastanesine saglik raporunu mu onaylatmamiz gerekiyor?

yeni yönetmeliğe göre aile hekimi uzman hekime sevk ediyor, uzman hekim teşhis koyuyor ve seni il sağlık müdürlüğüne sevk ediyor ve il sağlık müdürlüğü nezdinde kurulan komisyon senin kullanacağın tertibat ve ehliyetinde yazacak olan KOD'a karar veriyor. Böyle değil mi ben mi yanlış biliyorum OturanBoğa ( bülent bey ) yanlış mıyım ?

Bunların hepsi teorik. Pratikte hicbir uygulama tutmuyor. Hersey eski prosedüre gore işliyor. Bizlerde elimizde aile hekiminin verdiği saglik raporuyla uzman hekim pesinde kosturup duruyoruz. Uzman hekimler doldurulan formun engelliler icin degil normal suruculer icin geçerli olduğunu söylüyorlar. Bizlerede eskisi gibi raporlarin arka kısımlarındaki ibarelerden ozel tertibatli arac kullanabilir kisminin doldurularak işlemlerimizi gerceklestirmemizi söylüyorlar. Diyelimki eskisi gibi yaptik peki bu kodlari belirlemek icin eski raporlarımızin arkasina yazilan ibareyle mi il saglik mudurlugune gideceğiz? Cunku diger turlu aile hekiminin sevki ile doldurulan sağlık raporunu uzman hekimler doldurmuyor. Boyle bir uygulamadan haberleri yok. Simdi ne yapmamiz gerek. Yeni uygulamaya gore uzman hekimlerden onay alan arkadaslar var midir? Varsa burdan tecrübelerini paylasabilirler mi?

BAB-I ALİ

Bu çile bir süre daha devam edecek! Ne kurumlar arası koordinasyon olmuş ne de bir ön hazırlık. Kelimenin tam anlamıyla eziyete dönüşmüş durumda her şey. Lanet olsun.

Doktora giderken sağlık bakanlığı'Nın yayınladığı ilgili yazıların çıktısını yanınızda götürün: Belge Göster

aceleniz nedir ? sistem biraz otursun sonra olur herşey ..suan tam bi cıkmaz sorunu yaşanıyor

BAB-I ALİ ben özel dr dan 400 tl verip aldım emniyete götürdüm bi problem çıkmadı dosyaya kaldırdılar 1 yıl snr bir daha getir dediler monöküler rahatsızlığım var hastn 200 tl istiyor ve bir hafta uğraştırıyorlar

Üst Alt