Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ehliyet almak için başka bir ilde komisyona girebilir miyim?

Sözz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar engelli ehliyet basvurusu için aile hekimi hastaneye sevk edince Baska bir ilde muayene olup komisyona girebilir miyim

benim bildiğim kadarıyla aile hekiminin verdiği sevgi alıp istediğin başka bir şehirde özel veya devlet hastanesi fark etmeksizin istediğin yerde muayene olabiliyorsun diye biliyorum sadece tek kural sevk edilen bütün doktorların hepsi bir hastanede olacak farklı bilen farklı yorum olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirler teşekkürler

@Hasan_01, engelli veya kronik hastalığı varsa, bildiğim kadar özel hastane olmuyor. Aile hekimi yönlendirme yapar büyük ihtimal.

@hayat76, ben engelli bir birey olarak iki ay önce ilk defa ehliyet alacak olarak il sağlık müdürlüğüne gittim il sağlık müdürlüğü bana dedi ki aile hekimine gideceksin seni sevk edecek dedi sevk sonucunda ister özel hastaneye ister devlet hastanesine gidebilirsin dedi aile hekimine gittim ortopedi nöroloji kulak burun boğaz ve göz hastalıklarına sevk verdi üç tane özel hastaneye gittim iki tanesi bizim komisyona sevk yetkimiz yok dedi bir tanesi de kulak burun boğaz doktorumuz yok eğer kulak burun boğaz doktoruna sildirebilirseniz işlem yaparız dedi yani hastaneden hastaneye değişiyor ama özel hastanelerin böyle bir yetkisi var benim bildiğim anladığım kadarıyla

Peki ehliyette olan kodları özel hastane saglam raporu verip kodları kaldırma yetkisi varmı

Üst Alt