Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli birisi kariyer memuru olabilir mi?

idare1984

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
engelli birisi kariyer memuru olabilir mi mesela kaymakam uzman

Ben kaymakamlık sınavına girecektim. Fikir almak için bizim ilçe kaymakamıyla görüştüm. Gerektiğinde araziye çıkacan, gerektiğinde eşeğe binecen, yapabilirim diyosan ona göre hareket et dedi. Ben düz yolda zor yürüyorum, şartlar böyle olunca vazgeçtim. Yapılacak işin fiili çalışma koşullarını iyi inceleyin, kanun kısıtlamaları geçmiş deneyimlerden oluşuyor.

merak ettiğim sağlık sorunu olan birini hele de engelli birini kaymakam yaparlar mı belirsiz

Turkiyenin her yerinde her koşulda görev yapabilmesi diye bir madde var sağlık sorunu tetikleyen kişiler olamaz kaymakam. Engelli raporuyla tastık ettiği için durumunu olamaz zaten

Olamaz diye bir şey yok bal gibi de olur.Kaymakamlık mülakatında zaten kimin torpili varsa o kazanıyor.Yani torpil bulan bir engelli çok rahat kaymakam olur.Türkiye'nin her yerinde çalışabilir olma maddesi normal memur için de geçerli.O maddeye göre kimse memur da olamaz.Tabii engel durumuna göre bu tür görevler zorlayıcı olabilir.Ancak olamaz başka bir şey olursa zorlanır başka bir şey.

Üst Alt