Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli bir kişi kayıt ve plaka ücreti ödüyor mu?

NFS

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
galeriden aldığım araçta ötv ve kdvden muaf oldum fakat kayıt ve plakalandırma için ayrı 9 bin lira ücret çıktı. ne yapmam gerekiyor ?

arkadaşlar acil yardım lütfen. ruhsat ve plakalandırma için bu kadar ücret olur mu ya :(

NFS kardeşim öncelikle aracın hayırlı olsun aracını ötv den muaf ettire bilirsin ama kdv muaf ettiremezsin senden istenilen 9000 tl muhtemelen kdvdir. 2 yl önce aldım aracımı ruhsat ve plaka için para ödemedim. Sadece aracında özel tertibat yapılırsa bunlarla ilgili ek ücret talep ederler bunlarada 1000-2000 tl arası değişir

parsam

teşekkür ederim aracın kdvsi ödendi zaten bir tek kayıt ve plakalandırmada bu kadar bir ücret istendi. böyle bir ücreti ödemeyi kabul etmedim ne yapmam gerekiyor

Bir yerde bir yanlışlık var ama bakalım sonuç ne olacak.

9 Bin lira Teneke plakanın nesine istemişler anlamadım ? 20 Mayıs'da aracımızı teslim aldık böyle bir ücret duymadım. Sizin söylediğiniz KDV olmasın ?

engel derecem %80 olduğu için mtvden de muaf olmadım. büyük ihtimal kdv ücretiyle birlikte 9 bin lira istiyorlar mecbur ödemek zorundayız

Motorlu taşıtlar vergisinden ettire bilirsin ilk aracı aldığımda bende ödedim aracı aldıktan sonra ruhsat proje rapor ile beraber vergi dairesine gitmiştim ödediğim motorlu taşıtlar vergisini geri almıştım bilgine..

iki yaprak ruhsat 250 tl
plaka 45 tl
9000 nedir arkadaş bu işte yanlışlık var.

Üst Alt