arkadaslar yuzde 45 engelli ayligi cikarsammi cikarmasammi. 4 bin para gecimime iyi katki saglar yalan yok. Arti bide toplu tasima bedava. Ama dezavantajlarinida dusunuyorum bikere psikolojik oldugundan onyargi oluscak resmi kurumlarda , ayrica evlilik durumu olsa problem olabilir diye dusnuyom yani kendi basina gidip evlenemeyebilirsin , birde is guc hayatnda. Mesela sofor ehliyetine etkisi olur muhtemelen ticari soforluk yapilmaz. İs bulmak problem olabilir ama ztn bu sekildede sorn askerlik muaf oldugndan. Fakat toplumdaki bazi gorevlerden muafiyet olur otomatikman yani calisman beklenmez diger kisiler gibi devamli. Ama statune etki edebilir yani onceki kadar belki ciddiye alinmazsn. Kararsizim kisaca boyle aklibasnda tavsiye lazim
@OturanBoğa abi sen de bi yorum yapsna merak ettim ne dicen konuya. Rapor alsam alabiliyom. Tedavi gormuyom. Devamli iste 2 ay en fazla calisiyom. Buara oda olmuyo. İstedigim gibi bi mesguliyet cikmadi karsima bayadir. Bazen boyle diyom rapor almayarak kendime hakszlik ediyom gregnden fazla sormluluk yukluyom , is vs .sonucta ise girdigmde saglikli statusnde giryom beklentide o oluyo. Yada toplum icine o sekilde girnce neden duzenli calsmiyon vs denyo. Yada toplu tasimaya cok odeme vs. Ama rapor alsam daha cok hakszlik etmcegm ne malum diye dusnyorum tmm kendme duyarli olcam bunh yaprsam , ama kendne daha az duyarli kisiler ama belki benm bnden daha kotu durmda kisiler beni hasta diye kucmsicek.
@OturanBoğa abi sen de bi yorum yapsna merak ettim ne dicen konuya. Rapor alsam alabiliyom. Tedavi gormuyom. Devamli iste 2 ay en fazla calisiyom. Buara oda olmuyo. İstedigim gibi bi mesguliyet cikmadi karsima bayadir. Bazen boyle diyom rapor almayarak kendime hakszlik ediyom gregnden fazla sormluluk yukluyom , is vs .sonucta ise girdigmde saglikli statusnde giryom beklentide o oluyo. Yada toplum icine o sekilde girnce neden duzenli calsmiyon vs denyo. Yada toplu tasimaya cok odeme vs. Ama rapor alsam daha cok hakszlik etmcegm ne malum diye dusnyorum tmm kendme duyarli olcam bunh yaprsam , ama kendne daha az duyarli kisiler ama belki benm bnden daha kotu durmda kisiler beni hasta diye kucmsicek.
Moderatör tarafında düzenlendi: