Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aylığım feshedildi!?

reezzer

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Merhaba. 2024 Temmuz ayında başvurduğum ve 2senedir aldığım aylık maaş yardımı e-devlet üzerinde feshedildi olarak gözüküyor. Ben Temmuz ayında raporumu yenilettim ve tekrar başvuru yaptım. Acaba feshedildi yazma sebebi 2024de yaptığım başvuru mu bitti? Yani Ağustos ayında devam edicek mi? Yoksa komple iptal mi olmuş? Başvuru tarihi 2024 gösteriyor. Rapor yenileyip tekrar başvuran ve bunu yaşayan var mı acaba? (Herhangi bir gelir artışı olmadı 2sene içerisinde)

raporun süresi bittiği için olabilir. ya da sigortalı bir işe girdiysen

E develtinde sebebi gözükür, adres değişikliğinde de kesilir maaş ya da rapor yenilemesinden kaynaklıdir tekrar başvuru yaptiginiz yere gitmenizde fayda var

@darkness34, “muhtaç olmama nedeni ile” diyor. Sanırım ötv indirimli araç almıştık 2024de ondan dolayı oldu. Fakat ne bir işte çalışıyorum nede ailede gelir düzeyi yüksek. Saçma buldum kesmelerini. Tekrar başvuru şansım var mı aynı ay içerisinde, farklı bir sonuç alır mıyım?

Siz başvuru yaptığınızda araç varmıydı araç alınca genelde maalesef kesiyorlar engellilete araç lüks oluyor

@bursalı1999, yapmayın ya.. :( aracı o dönem başvurudan sonra aldık. Ya ama annem ve kardeşim ile yaşıyorum. Annemin bir mesleği gözükmüyor, sigortalı bir iş vs, ben de çalışmıyorum. Yani haneye giren maaş 0. Kesmeleri çok saçma sırf bi araç yüzünden.

@reezzer, 2019 yılının eylül ayında bir yasa çıktı maalesef ya maaş ya araç mantığı.hanede araç olduğundan maaş kesiliyor.benim başımda geldi ondan biliyorum.çok yere başvurdum bir sonuç alamadım

Üst Alt