Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aylığı için eve gelenler neye bakıyorlar?

Benim red edildi annem babam sigortalı o yüzden şimdi ayrı eve çıktım gelirim yok kaymakamlığa değilde vakıfa başvursam kabul edilir mi

@RÜZGAR ADA ERDOĞDU, Yeşil kart cıkarabiliyorsan cıkart ben yeşil kartlıyım gss borcu cıkmıyor

@Zaloglu44, cano bende başvurdum max 3 ay sürüyor bilginiz olsun kontrol felan araştırmalarıma ragmen öyle ama dogrusunu bilen varsa yazarsa sevinirim

@RÜZGAR ADA ERDOĞDU, Bana hala haber felan gelmedi memur gelecek dendi 2 ayı devirecek hala gelen giden yok yav sacmalıga bak ama secim oldumu hemen veriyorlar ama secimde görecekler hele bi secim gelsin.. isterse 2 trilyon versin hayatta secmeyiz artık..

Güncelleme bugun : Reddedildi/Feshedildi (25/03/2026) (Muhtaç Olmama Nedeni İle) evet evde tek başımayım tek ben varım ve reddeddiler işde türkiye işde akp gücü millete para vermemek icin bunu yapıyorlar ya hakkımı helal etmiyorum inşallah agzından gelir kan gelir bunların fitil fitil öderler inş secimden sonra işde ben bunlardan nefret ediyorum allahım görüyor halk görüyor. haram yiyenler.. cekecek inşallah.

Ek Mesaj daha geldi bakın böyle evde tek başımayım %68 engel raporum var ve gelirim yok gss testim var Sayın T engelli/Yasli aylıgı başvurunuz incelenmiştir. 2022 sayili kanun kapsaminda bulunmadıgıızdan talebiniz mutevelli heyetce uygun görülmemiştir. Konak SYDV. B315

@theboy yeşik kart iptal olmadı mı yani gelir seviyesi diye bir şey var e-devlette ben de gss ödemiyorum borç çıkmadı

Üst Alt