Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli arkadaşlar emekli olunca ne gibi planlarınız var?

AlperKalaycı

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
4
Engelli memur arkadaşlar kaç yaşında emekli olacaksınız ? Hepiniz 65 yaşına kadar çalışacak mısınız ? 65 yaşından sonra devlet memurunun çalışması yasak. Zaman su gibi akıp gidiyor. Bir gün isteseniz de istemeseniz de emekli olacağınız gün gelecek. Emekli olunca zamanı nasıl geçireceksiniz ? Emekli olunca neler yapmayı düşünüyorsunuz ?

Ülkenin gündemi saati saatini tutmuyorken (insanın kader faktörü bir tarafa) o kadar sonrasını tahayyül dahi edemiyorum.

Emekli olunca yeşil pasaportum olacak. İsviçreyi çok merak ediyorum. Yeşil Pasaportla İsviçre ye gideceğim. İsviçre de Alplere gideceğim. Bunun için şimdi çalışıyorken para biriktiriyorum.

Yukarıda arkadaşlarında dediği gibi "Emekli olabilecek miyiz?" Ama olursam;
Zamanımı spor, kitap,bilgisayar oyunlarına ayırmayı ve pastacılık kursuna gitmeyi planlıyorum. :) Ancak az FM yapacağım ya da hiç FM yapmayacağım bir işte de çalışmam gerekecek.

Not: Özel sektör

ülkede herkes genç yaşta emekli olma derdinde son zmanlar, ama emekli olup hayatı yaşamak yerine emekli olup çalışmaya devam ediyorlar :) emekli olsam gezerim başta :)

Benim hayalim sırt çantamı çadır uyku tulumu ve fotoğraf makinesine alıp dünya turuna çıkmaktır. asya veya avrupa ülkelerinde hem para kazanıp hem emekli maaşıma oraya 1 aylık yeterli olur

Engelli neyine güvenipte plan yapacakmı?

Ben göremiyorum öyle bir emekli.
(Hah hah hah ha)

Üst Alt