Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli araçlarında ödenen KDV için dava açtım. Mahkeme lehime sonuç verdi..?

ramazan akkaya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bu gün aldığım habere göre. Avukatım mahkemenin leyhimize sonuçlendığını bildirdi ..fakat vergi dairesinin bir ay içinde itiraz hakkı var dedi. Ama sonuç yinede leyhimize olabilir diyor.tam sonuç elime geçince dosya numarası ve mahkeme sonucunu buradan paylaşacağım. Antalya'daki arkadaşlar kesin sonuç belili olunca bana ulaşıp kağıtları alabilirler.yada benim avukatın numarasını veririm ona takip ettirebilirler.şimdiden hepimize hayırlı olsun .26.6.2012

güzel bir haber gardaş slm ve dua ile kal

danıstay aleyhımıze karar vermıstı kdv ıcın umarım bu dava lehımıze sonuclanır

Yerel davalar lehte olabiliyor. Ama Danıştay yüzde yüz aleyhe karar verecektir.

CHP Çanakkale Millet Vekili Ali Sarıbaşın bir süre önce Meclise vermiş olduğu KDV muhaviyetini içeren bir yasa teklifi vardı. Bu konuda hiç bir gelişme yokmu? Birde sanırım Maliye ve Emniyetin birlikte yürüttüğü ve motor sınırıyla alakalı bir çalışma vardı. Bunun içeriğiyle alakalı fikri olan varmı? 1600 CC sınırı hakiki bir komedi. Yurtdışında bir çok ülkede engellilerin hayatları kolaylaşsın diye ne imkanlar sağlanıyor, biz burada nelerle uğraşıp neler konuşuyoruz.

evet benım de haberım var meclıste verılen yasa teklıfı bende tam olarak bılmıyorum ama yenı anayasa
calısmalarının ıcınde bu uygulama yer alabılır ınsallah beklıyorum

Ben de araba almayı düşünüyordum, KDV için ne yapabilirim, diyordum, bu haber ii oldu, teşekkürler...

Ben de kazandım.Benim davam temyiz de vergi mahkemesi gelin paranızı alın dedi. Ben almadım temyiz de davayı kaybedeceğim. Ben vergi dairesine dava sonuçlanınca alırım parayı diye dilekçe verdim. Hayırlısı bir ay oldu temyize gideli.Sonuçlanınca buradan paylaşırım.

Temizden henuz bir sonuc alabildinizmi?

Temizden henuz bir cevap alabildinizmi? Meclise verilen KDV alinmamasi ile ilgili bir teklif vardi henuz hic bir hareket yokmu? Motor sinirinin arttirilmasiyla ilgili sizce hicbir gelisme olacakmi?

Bu konuda olumlu bir gelişme olması mümkün değil.

Üst Alt