senin yaptığın laf cambazlığı kamyon kullanmakla taksi arasında dağlar kadar fark var lakin biz bundan bahsetmiyoruz özel tertibat taktığımızda aracın niteliği değişmiyor normal gaz fren yerli yerinde duruyor b sınıfı ehliyeti olan biri çok rahat o aracı kullanabilir servise aracı bıraktığınızda orda sizinle aynı engele sahip birinimi arıyorlar sanıyorsun devlet ötv indiriminden yararlananlara saçmada olsa sen arabayı vergisiz aldın benim dediğimi yapacaksın diyebilir ama kusura bakmasında benim vergisini ödediğim araca karışamaz ha illa kerışacam sadece sen kullanacaksın diyorsa da idrar yolu enfeksiyonu için dahi bana ambulansı yollayacak sonuçta bende en hafif rahatsızlık dahi kasılmalara yol açıyor arabamı başkası kullanamadığına göre ve bende o halde araç kullanamayacağıma göre 112 bana ambulans yollama standartlarından bahsetmeyecek ne güzel kanun arabaya dünyanın vergisini öde kapında araba dururkende hastaneye gitmek için taksi çağır pozitif ayrımcılığı geçtim nerede anayasanın eşitlik ilkesi sağlıklı vatandaş yoldan geçene arabasını kullandırma hakkına sahip ben kardeşime arabamı veremiyorum yada kendim kullanamıyorum bumu adalet anlayışınız