Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracına kesilen park cezasının iptal davası hakkında bilgi [Hukuk]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UZAKLAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sema

ahaahaaa bize de öylesi çatar zaten. Ben valla ne cezası gelirse paşa paşa ödüyorum, usandım...:o

Aracınız ruhsatı engelli değilse sizin engelli olmanız haklılık payı olmuyor maalesef o zaman herkes park cezası yedikten sonra ben engelli yim derse olurmu sizce

zaten engelli yerlerini gasp edenler de, uyardığımızda "ben engelliyim zaten" deyip geçiyorlar. Arkasından baka kalıyorsunuz artık engel bunun neresinde diye...)
salih2956. geçmiş olsun :)

salih2956.

% 100 oranlı raporunuz varsa arabanızı engelli olarak tescil ettirebilirsiniz, neden ettirmiyorsunuz ki, mtv den muaf oluyorsunuz ve park yerlerinden faydalanabilirsiniz, yinede cezayı iptal ettirmek için UYAP VATANDAŞ portalı üzerinden veya bizzat adliyeye giderek cezaya itiraz edin, şansınızı deneyin, raporunuzu sunun, muhtemelen iptal eder

Şahsi fikrim hiç boşuna itiraz etmeyin boşa vakit kaybı olur ceza tarihinde aracınız egm sisteminde engelli aracı olarak kayıtlı değil demenize göre gidin o cezayı ödeyin ve raporunuz ile aracınızı engelli aracı statüsüne soka biliyorsanız ondan sonra engelli park yerlerini ve isparkı ücretsiz kullana bilirsiniz. salih2956.

Yooo 5 senede bir kere sıfır ötv muafiyetli araç ala bilirsiniz. ikinci el istediğin kadar araç ala bilirsin sadece bir tane aracın mtv den muaf olur diğer araçlar yıllık mtv ye tabidir. salih2956.

cabbarehlinamus

Sormak istedim şu 2. El araci mtv den muaf yapınca 5 sene ötv indirimli 0 araç alabilcekmiyim yoksa 5 sene beklemek zorundami kalacağım indirim hakkımı kullanmışmi olcam

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri