Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracımın plakasına damga yaptırabilir miyim?

ENGELLİ MST

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum benim engelli aracım var plaka da engelli işareti yok. ama ben ben plaka ya engelli işareti koydurabiliyormuyum.bir kaldırılmıştı o yüzden sormak istiyorum. trafikte zorlanıyorum engelli plakası olursa belki trafikte daha kolay ileryeyebilirm.

aracı daha yeni aldım o yüzden trafikte zorlanıyorum diğer sürücüler plakayı görürse çok zorlamazlar.

Soğuk damga olarak yaptıramazsınız ama çıkartmasını yapıştırabilirsiniz.

sayın edidörüm bir şeyde sormak istiyorum:

1) çıkartma yapıştırdığımda trafige çıktığımda polislerle ve ya trafikte bir sıkıntı olur mu?
2) benn bu çıkartmaları nerden temin edebilirim.

Peki ben bi şeye sorabilirmiyim
@ENGELLİ MST ;

Trafikte nasıl bir yardımı olacak size ?

mami junior durumu açıklıyayım.
ben söyle düşündüm aracımda engelli amblemi veya arma gibi benzeri bir şey bulundursam arkadan gelen sürücüde bu anlar diye düşündüm.
yani trafikte daha saygılı olacaklarını düşündüm.

trafikte ki lerin 90% ı anlayışsız saygısız bende damga var bi faydası yok sadece bi çevirmeye fılan denk gelirsen ya gec dıyolar dırekt yada fazla ugrastırmıyolar

normal kaldırımda saygı yokki trafikte saygı olsun..engelli park yerine park eden araçlar mı dersin..sarı yol üstene park eden araçlar mı dersin, tekerlekli sandelye yolu üstünü kapatmalar mı dersiniz.. hepsi mevcut..ayrıca, plakadaki işaretin kaldırılmasına kapkaç olayları sebep olmuştu bildiğim kadarıyla..o na da hazırlıklı olun derim ..

böyle konular herzaman beni yoruyor düşündürüyor devletin engelliye saygısı yok ınsanlar zaten sıfır avrupaya gitsinlerde görsünler adamlar her ınce detaya düşünmüşler uygulamışlar yapmışlar şimdi bunlar gavurmu!!!???aklıma geldikçe sinirlenıyorum morelım bozuluyor zihniyet değişcek arkadas amazor cok zor daha fazla acmıcam bu konuyu geriliyom saldım çayıraaa mevlam kayıra Allah yar ve yardımcımız olsun!

Üst Alt