Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracımdan HGS otomobil park ücreti alınmaya başladı!?

ALİ57

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar otomobilin ÖTV’siz olarak engelli aracım kayıtlı emniyetten almış olduğum park kartım var ayrıca İspark’a kaydım güncel.
Benim sormak istediğim soru şu ?
son zamanlarda belediyenin kendi otoparkına park ettiğim halde HGS den ücret alınıyor aynı şey AVM’ler içinde geçerli mesela başıma gelenleri yazıyorum Çatalca belediyesinin yeraltı otoparkına bıraktım HGS’den ücret alındı nikah için Zeytinburnu belediyesine gittim belediyenin otoparkına bıraktım HGS’den ücret alındı Çapa devlet hastanesine gittim ücret alındı daha önce bunların hiçbiri olmuyordu bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgi paylaşımı yapsınlar hakkımız mı değil mi bilelim belediyeye şikayette bulundum geri cevap olarak sorun çözülmüştür diye yazdılar ama ücreti geri iade etmediler tabii ki

Evet birdaha alınmaz geçmiş olsun diyorlar belediye kayıt yaptirman gerekiyormuş maalesef

Üst Alt